Ексклюзиви
четвер, 19 серпня 2010 13:30

Брітні Спірс повернула стрункі форми (ФОТО)
6

Брітні Спірс вдалося повернути минулі форми. Днями папараці зняли зірку, коли вона приїхала на студію звукозапису в Лос-Анджелесі. Її зараз просто не впізнати.

У коротких шортах і босоніжках на високій платформі Брітні виглядала дуже свіжо і підтягнуто. Схуднути і привести себе у форму зоряній блондинці вдалося всього за два тижні. Буквально на початку місяця вона з'явилася на публіці в розтягнутій майці, обвислих шортах і капцях. А целюліт на ногах зірки глибоко шокував всіх її прихильників.

Останнім часом, як писали таблоїди, 28-річна виконавиця і мама двох дітей страждала на депресію. Вона постійно сварилась зі своїм бойфрендом Джейсоном Травіком.

Протягом декількох років поп-принцеса була в центрі уваги всього світу. Вона погладшала, поголилася налисо, кілька разів потрапляла в реабілітаційні клініки і повністю відсторонилася від своєї кар'єри.

У 2008 році відбулося тріумфальне повернення Брітні на сцену. Вона активно скидала вагу за допомогою виснажливих дієт, займалася фітнесом і хореографією, перестала потрапляти в скандальну світську хроніку. Проте останнім часом знову перестала стежити за собою і почала з'являтися на публіці в неналежному вигляді: недоглянута, часто без спідньої білизни, з розпатланим волоссям.

Проте зараз, як написала Брітні в своєму Twitter, вона повна сил, готова до роботи і збирається засісти в студії для запису нових хітів.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс повернула стрункі форми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути