середа, 26 травня 2010 09:32

Брітні Спірс від злості відрізала собі волосся (ФОТО)

Брітні Спірс так і не навчилася контролювати свій гнів. Співачка в черговий раз відрізала собі волосся після сварки з бойфрендом.

Міжнародний день матері вона з Джейсоном Тревіком і двома синами відправилася відзначати в Діснейленд. Проте закінчилося сімейне святкування скандалом.

У одному з місцевих готелів Брітні і Джейсон посварилися. Після сварки Спірс закрилася в номері на цілий день. Говорять, в пориві злості вона сама ножицями відрізала собі волосся. Джейсону з хлопчиками довелося перечікувати "бурю" в сусідньому номері. Заспокоївшись, співачка вийшла і продемонструвала сім'ї нову стрижку. Результат виявився не таким шркуючим, як три роки тому, коли Спірс поголилася налисо.

Однак це виявилося не єдиною витівкою зірки. Ходять чутки, що вона ще зробила собі татуювання у вигляді червоної корони на сідницях, котре символізує те, що вона "сама собі господиня". Але цей факт журналістам перевірити вже не вдасться.

Але і це не стало останнім дивацтвом Брітні Спірс. Артистка заявила, що хоче бути замороженою після смерті, щоб в майбутньому, коли технології стануть достатньо розвиненими, повернутися до життя.

Близький друг з оточення зірки розповів таблоїду The Sun, що вона провела майже весь час, поки сини розважалися в Діснейленде з нянею, в Інтернеті у пошуках інформації про заморожування.

Але за рішенням суду поп-зірка може розпоряджатися своїми коштами тільки з дозволу і під контролем свого батька. Потрібна його згода, щоб сплатити процедуру. Проте джерело запевнило, що він не має нічого проти нового захоплення своєї дочки.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс від злості відрізала собі волосся (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути