середа, 01 серпня 2012 17:14

Батьком дитини актриси Світлани Пермякової виявився 21-річний директор

Батьком дитини актриси Світлани Пермякової виявився 21-річний директор
Актриса вирішила перервати мовчання Фото: РИА Новости

Популярна комедійна актриса і зірка серіалу "Інтерни" Світлана Пермякова нарешті зізналася, хто є батьком її дочки Варвари. Ним виявився директор артистки Максим Скрябін, який молодший за неї на 19 років.

Після першого невдалого шлюбу Світлана Пермякова стала приховувати всі подробиці свого особистого життя. Особливо цікаво стало світським хронікером дізнатися ім'я обранця актриси після новини, що Світлана чекає на дитину. Проте зірка "Інтернів" мужньо мовчала і навіть не коментувала галас, коли на виписку з пологового будинку до неї приїхав колега по серіалу "доктор Биков" Іван Охлобистін.

І ось зараз Світлана Пермякова вирішила перервати мовчання. Виявилося, обранцем популярної актриси став її директор, 21-річний Максим Скрябін. "Спрацював знаменитий закон: хочеш щось заховати, поклади на видне місце. Звісно, найближчі друзі знали про нас зі Світланою і ми дуже вдячні їм, що вони не стали наживати собі дешевої популярності на цьому", - зі сміхом повідомив коханий Світлани Пермякової.

Як з'ясувалося, популярна актриса і її директор принципово не хотіли афішувати стосунки. Можливо, вся справа в різниці у віці. Адже Світлані вже 40 років, а Максиму лише 21. Злі язики відразу ж відзначили, що Скрябін годиться Пермяковій у сини. Однак самі новоспечені батьки не звертають уваги на пересуди. "У Варі є мама і тато, і було б несправедливо приховувати одного з них", - заявили щасливі закохані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Медсестру Любочку" Світлану Пермякову забирав з пологового будинку Охлобистін

Нагадаємо, радісною новиною, що вперше стала матір'ю, Світлана Пермякова поділилася зі своїми численними шанувальниками в соціальній мережі Twitter. Виявляється, популярна актриса народила дочку ще 21 липня, проте наважилася розповісти про гучну подію тільки нещодавно. Артистка написала у своєму мікроблозі: "Ми народилися) красиві і здорові, слава Богу! Моліться за нас, православні!"

Новоспечена мама виклала фотографію браслета з биркою і картку, на якій написані всі параметри новонародженої дівчинки. З неї випливає, що крихітка народилася вагою 3950 грамів і зростом 53 см. Світлана Пермякова назвала малу Варварою. Актриса зізналася, що з самого початку знала, що чекає на дівчинку, УЗД підтвердило припущення популярної актриси. Однак Світлана не хотіла про це розповсюджуватися. Те, що Пермякова чекає на хлопчика, придумали журналісти, а вона не хотіла коментувати чутки.

Зараз ви читаєте новину «Батьком дитини актриси Світлани Пермякової виявився 21-річний директор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути