понеділок, 14 травня 2012 14:28

Іван Охлобистін хоче емігрувати до Німеччини

Іван Охлобистін хоче емігрувати до Німеччини
Артист хоче повернутися в священики Фото: ИТАР-ТАСС

Відомий актор, зірка комедійного серіалу "Інтерни" і громадський діяч Іван Охлобистін заявив про можливу еміграцію в Німеччину. Артист хоче повернутися в священики, але розуміє, що його служіння можуть сприйняти як балаган, тому й залишить Росію.

Іван Охлобистін, той самий лікар Биков з популярного серіалу "Інтерни", повідомив про своє радикальне бажання емігрувати з Росії в одному з інтерв'ю. Справа в тому, що актор хоче повернутися в священики, однак об'єктивно розуміє, що завдяки надто яскравому образу лікаря Бикова його ніхто не зможе сприймати всерйоз.

"Уявіть, лікар Биков служить в московському храмі. Це ж аншлаг, балаган ... Знаєте, я як і раніше консерватор, хоча і змушений працювати в кіно. Значить, треба кудись виїхати. Хоч в Александров, який у Німеччині, під Потсдамом, там наші поселення колись були. Ще у Відні хороший прихід ... А можна і куди скромніше виїхати. Ми з Оксанкою легкі на підйом", - цитує Івана Охлобистіна "Собеседник".

Наявність шістьох дітей абсолютно не "гальмує" актора.

"Вони швидко збираються. У них навіть є оптимальний набір похідного одягу. При цьому дівчатка строго дотримуються елементів жіночності, а хлопчики - мужності. Там ножик може бути присутнім, компас ..."

Однак коли станеться і чи станеться взагалі ймовірна еміграція Охлобистіна і його сім'ї, актор не уточнив. Іван повідомив, що поки не може повернутися в лоно церкви через свою активну громадську діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор і священик Іван Охлобистін таки подався у політику

Нагадаємо, нещодавно Іван Охлобистін оголосив про створення політичної партії "Коаліція Небо". Вона заснована на положеннях "Доктрини 77", яку Охлобистін проповідував, стоячи на піраміді в "Лужниках". Актор вважає, що ті, у кого є талант громадського діяча, повинні його використовувати в нинішній громадській та політичній ситуації в Росії. "Зараз ситуація дивна, час лихоліття, суспільство не знає, чого хоче, а ми знаємо", - категорично повідомив в одному з інтерв'ю Іван.

Зараз ви читаєте новину «Іван Охлобистін хоче емігрувати до Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути