понеділок, 12 вересня 2011 17:03

Батько Емі Вайнхаус допускає, що дочка могла померти від алкогольної детоксикації

Батько Емі Вайнхаус допускає, що дочка могла померти від алкогольної детоксикації

На думку Мітча Вайнхауса, батька раптово померлої в липні знаменитої співачки Емі Вайнхаус, причиною її смерті могла стати алкогольна детоксикація, і в її квартирі не було нікого, хто міг би врятувати її.

За словами батька співачки, який виступив у ток-шоу Андерсона Купера, Емі завжди і в усьому впадала в крайнощі: вона багато пила і різко кинула.

Мітч Вайнхаус розповів, що він дуже шкодує про те, що його дочка відмовилася лягти в клініку для позбавлення від алкогольної та наркотичної залежності, і намагалася впоратися з усім сама.

"Вона рухалася у вірному напрямку: періоди її утримання від випивки ставали все довшими, а зриви - все коротше", - поділився він.

Сім'я Емі Вайнхаус, яка померла у віці всього 27 років, сподівається на те, що ретельне розслідування назве причину смерті дівчини. Батько співачки розповів, що його дочка прагнула обходитися без медичної допомоги, хоча в період утримання від алкоголю у неї траплялися припадки.

На наступному тижні свою роботу почне заснований батьками Емі Вайнхаус благодійний фонд, метою якого стане допомога в позбавленні від алкогольної та наркотичної залежності.

Зараз ви читаєте новину «Батько Емі Вайнхаус допускає, що дочка могла померти від алкогольної детоксикації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути