пʼятниця, 13 квітня 2012 10:38

Барак Обама вдруге назвав репера Каньє Веста "недоумком"

Барак Обама вдруге назвав репера Каньє Веста "недоумком"
Хоча зазначив, що він талановитий Фото: justjared.com

Президент США Барак Обама вдруге назвав репера Каньє Уеста "недоумком", хоча, за його словами, музикант все ж талановитий, пише The Huffington Post.

"Втім, мені подобається Каньє, - цитує Обаму журнал The Atlantic. - Він хлопець з Чикаго. Кмітливий і дуже талановитий". На питання, чим же викликані компліменти на адресу Веста, якщо Обама сам назвав його "недоумком", президент США відповів: "Тому що він дурень, хоч і талановитий".

У перший раз президент США дав Каньє Весту невтішну характеристику, коли репер завадив врученню нагород VMA MTV в 2009 році. Вест виліз на сцену, коли приз отримувала виконавиця музики в стилі кантрі Тейлор Свіфт, і заявив, що нагороду повинна була отримати Бейонсе.

Цей інцидент викликав величезний резонанс та широке обговорення в соціальних мережах.

Каньє Вест на якийсь час навіть залишив США і протягом року жив в Японії. Репер часто опиняється в центрі скандалів. Після урагану "Катріна" він в національному телеефірі заявив, що президенту Джорджу Бушу-молодшому "немає справи до афроамериканців". Щоправда, через кілька років Вест заявив, що йому не слід було виступати з подібною заявою.

В минулому році кліп на пісню Каньє Веста, який зрежисирував Джейк Нава, викликав грандіозний скандал. Критики відразу охрестили його найбруднішим плодом хворої уяви його творців. У пісні під назвою Monster репер заявляє: "Всі знають, що я чудовисько".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обама обізвав репера Уеста "недоумком"

У кліпі зображені повішені жінки, які звисають зі стелі на ланцюгах. Сам Каньє Вест виспівує свої куплети з відірваною жіночою головою в руках. Крім того, в кадрі з'являються відірвана рука і розпростерта на дивані напівоголена жінка з першими ознаками трупного задубіння.

Деякі критики назвали кліп насамперед женоненависницьким, що зводить жінку до однієї лише плоті. Соціальний експерт Мелінда Танкард Рейст засудила роботу репера і відкрила кампанію збору підписів, щоб заборонити демонстрацію кліпу по телебаченню.

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама вдруге назвав репера Каньє Веста "недоумком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути