понеділок, 25 жовтня 2010 16:37

Емінем показав, яким репером треба бути

Емінем показав, яким репером треба бути

Телеканал MTV склав список найуспішніших і найвпливовіших реперів 2010 року "Hottest Mc's In The Game". Рейтинг очолив Емінем, котрий випустив в 2010 році сьому студійну пластинку "Recovery", що протрималася на вершині американського хіт-параду сім тижнів.

Багато експертів і прихильники реп-музики визнали появу Емінема на вершині хіт-параду досить передбаченою і заявили, що першої позиції були гідні й інші артисти. Проте, більшість фахівців і слухачів зійшлися в думці, що в цілому список MTV відображає нинішній розклад сил на реп-сцені.

На другому місці в рейтингу опинився Jay-Z, а третій рядок дістався Каньє Уесту. Головним відкриттям списку "Hottest Mc's In The Game" стала реперша Нікі Мінаж, чия кар'єра пішла вгору в кінці 2009 року. Найближчим часом артистка має намір випустити свою дебютну пластинку "Pink Friday" (реліз запланований на 23 листопада). Передбачається, що перша студійна робота Мінаж стане хітом продажів.

"Hottest Mc's In The Game" за версією MTV, що складається з десяти пунктів, виглядає так:

1. Емінем

2. Jay-Z

3. Каньє Уест

4. Дрейк

5. Рік Росс

6. Нікі Мінаж

7. Ліл Уейн

8. Вака Флока Флейм

9. B.o.B

10. Лудакріс.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Емінем показав, яким репером треба бути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі