Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2018 08:48

Балерину Волочкову водій звинуватив у домаганнях

Балерину Волочкову водій звинуватив у домаганнях
Анастасію Волочкову звинуватили у домаганнях. Фото - tabloid.pravda.com.ua

Російську балерину Анастасію Волочкову колишній водій Олександр Скиртач звинуватив у домаганнях. Вона, в свою чергу, звинувачує його в шахрайстві з грошима.

"Вона секс пропонувала. Казала: "Ну відпочинь від своєї сім'ї пару днів, побудь тут." Сидить навпроти: "Я тебе хочу!" Серйозно ...Я від її ж співробітників чітко чув, що всі, хто в неї працював, усі з нею спали. Самиця богомола. Назвімо речі своїми іменами: самиця богомола! Просто готова скористатися і знищити", - заявив Олександр в одній із телепередач, передає life.ru.

Позов, який подала проти нього Анастасія, він назвав "грубою бабською помстою".

Сама Волочкова не приховує, що її та Скиртача пов'язували не лише робочі стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Волочкова у мікро-бікіні приголомшила шпагатом

"Ти любиш людину, а потім вона зраджує тебе. Ти розумієш, що ти ж любив, вірив, довіряв і поділяв усе. Але це ж мильна бульбашка", - казала Настя торік.

Зі слів Волочкової, екс-водій "поховав живу матір", видуривши в балерини гроші на її похорон, ошукав і навіть намагався отруїти. Проти чоловіка порушили карну справу. На час слідства він перебуває під домашнім арештом.

Російська балерина Анастасія Волочкова порадувала шанувальників першим фото 2018 року з лазні. Артистка продемонструвала свій фірмовий шпагат у лазні і опублікувала фото в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Балерину Волочкову водій звинуватив у домаганнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути