вівторок, 15 квітня 2014 17:21

Анжеліка Варум не змогла вийти на сцену після ДТП

Автор: lenta-ua.net
 

Після концерту в Кемерово Леонід Агутін і Анжеліка Варум потрапили в дорожньо-транспортну пригоду.

Незважаючи на те, що після приїзду швидкої артисти відмовилися від госпіталізації на сцену в цей вечір Агутін вийшов без дружини. Шанувальникам він розповів, що Анжеліка ніяк не може прийти в себе після отриманого стресу і попросив зрозуміти її.

За інформацією, прес -секретаря артиста винуватцем аварії є водій зустрічного автомобіля, який не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу.

Варум досі не оговталася від події, оскільки скасувала запланований тур по Сибіру. На своїй сторінці в соціальній мережі, артистка попросила вибачення у своїх шанувальників і мотивувала свою неможливість виступати тим, що змушена пройти реабілітацію, а тому гастролі відкладаються до наступного року.

"Дорогі мої Шанувальники. Мені дуже прикро, що таким безглуздим чином був перерваний мій тур по Сибіру і, у зв'язку з реабілітацією після травми, скасовані мої виступи в рамках нашого з Льонею гастрольного туру по Далекому Сходу. Впевнена, що глядачі отримають не менше задоволення від сольних концертів Леоніда Агутіна. І сподіваюся на зустріч з глядачами Сибіру і Далекого Сходу в наступному році. Спасибі за підтримку і розуміння. З Повагою А. Варум ", - повідомила зірка.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Варум не змогла вийти на сцену після ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути