Ексклюзиви
четвер, 07 жовтня 2010 16:47

Аня Завальська з "Алібі" вважала себе негарною через сестру (ФОТО)
5


Аня Завальська з гурту "Алібі" в дитинстві завжди почувалась некрасивою поруч із молодшою сестрою Аліною. Про це вона зізналась у коментарі Gazeta.ua під час зйомок телеконцерту "Пісня року-2010".

"Довгий час я вважала себе абсолютно негарною. Бо поряд завжди була красуня Аліна. Дуже комплексувала з цього приводу. Якщо нам подобався один хлопець, я завжди знала, що він дістанеться їй", - розповіла Аня

Інша частинка "Алібі" Аліна продемонструвала обручку з діамантом і розповіла про свій медовий місяць.

"Ми з Сашею тиждень були у Греції, на острові Крит. Ми там не вперше, тому їхали не дивитись, а просто відпочивати і насолоджуватись одне одним", - поділилась Аліна.

Також дівчата розповіли, що у літаках і потягах намагаються бути непоміченими.

"Завжди стараємось купити квитки у вагони-св. Якщо немає - викуповуємо купе повністю. В дорозі головне правило - як можна менше спілкування і більше сну. Але буває таке, що встигають впізнати. Одного разу сидимо з Аліною у своєму купе. Провідниця приносить пляшку шампанського. Кажемо, вибачте, ми не замовляли. А вона - "це вам чоловіки із сусіднього купе передали", - розповіла Аня.

ФОТО: Наталія Чубенко, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Аня Завальська з "Алібі" вважала себе негарною через сестру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути