вівторок, 05 вересня 2017 17:02

Анна Сєдокова похизувалась пишними сідницями у бікіні

Співачка Анна Сєдокова поділилась з прихильниками відвертим фото з відпочинку. Зірка позує біля басейну у рожевому купальнику, демонструючи апетитні форми.

Автор: Соціальні мережі
  Анна Сєдокова
Анна Сєдокова

Сєдокова народила третю дитину кілька місяців тому і отримує чимало компліментів від фанатів стосовно своєї фігури, яку показує у Інстаграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Залишилося тільки сексом перед дітьми зайнятися" - Сєдокову розкритикували за кліп на грані порно

Пізніше зірка поділилась відео зі спортозалу, на якому вона займається у спеціальному поясі.

"Так. Ну сьогодні у мене було меланхолійне тренування. Це коли замість того, щоб покачати - хочеться посумувати і єдиний варіант це піти розтягуватися і робити прессік на улюбленому килимку. Займаюся я в крутому поясі для схуднення .Варто три копійки в найближчому спортивному магазині. Ну дуже крута штука. А ще штани такі для схуднення у мене є. Я їх одягаю і на бігову на годину .Бегать не можу, груди сильно заважають але йду так впевнено. Дивлюся серіал на телефоні по дорозі. Це рятує. Тому що мені дуже нудно йти", - пише Сєдокова.

Автор: Соціальні мережі
  Анна Сєдокова
Анна Сєдокова

Раніше зірка розійшлася з батьком своєї третьої дитини, бізнесменом Артемом.

У квітні в Лос-Анджелесі народила сина Гектора. Виховує ще двох доньок від попередніх стосунків. 13-річна Аліна народилася у шлюбі з футболістом Валентином Белькевичем. За два роки розлучилися. З українським бізнесменом Максимом Чернявським виховує середню доньку. 2013-го подружжя розійшлося.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова похизувалась пишними сідницями у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути