Ексклюзиви
середа, 04 травня 2011 12:49

Анна Сєдокова написала в "Твіттері" про свою вагітність

Анна Сєдокова написала в "Твіттері" про свою вагітність

Екс-"ВІА Гра" Анна Сєдокова, яка 11 лютого потайки розписалася в одному з київських рагсів з Максимом Шевченком, підтвердила інформацію про свою вагітність. Чутки про цікавий стан артистки ходили вже кілька місяців, проте співачка до останнього приховувала, що скоро знову стане мамою.

Радісну новину Анна повідомила в своєму "Твіттері" та на офіційному сайті.

"Ми раді вам повідомити, що в нашій родині очікується поповнення. Ми всі дуже щасливі і насолоджуємося цим чудовим моментом. Діти - це найбільший дар, який небеса можуть подарувати двом люблячим людям! Зараз ми знаходимося в Лос-Анджелесі. Тут у співпраці з міжнародною командою я записую свій перший альбом, так що чекаю на появу двійні. Практикуюсь в акторській майстерності з кращими педагогами Голлівуду. А через кілька тижнів ми будемо знімати нове відео, - ділиться своїми планами з відвідувачами сайту співачка. - Так що моя маленька крихітка допомагає мені не зупинятися, а творити і радувати вас новою музикою і кіно".

Нагадаємо, весілля Сєдокової та Шевченка стало для багатьох сюрпризом, тому що закохані несподівано перенесли дату одруження і таємно розписалися в Києві. У той день привітати молодят зібралися тільки найближчі друзі та родичі Анни і Максима.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова написала в "Твіттері" про свою вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути