середа, 26 вересня 2012 15:31

Анджеліна Джолі заразилася гепатитом С, коли приймала героїн - друзі актриси

Анджеліна Джолі заразилася гепатитом С, коли приймала героїн - друзі актриси
Хвороблива худорба голлівудської актриси Анджеліни Джолі і постійні переноси весілля з Бредом Пітом - результат страшної хвороби зірки Фото: ihnravy.ntv.ru

Учора, 25 вересня, в Мережі поширилася новина про те, що Анджеліна Джолі заразилася гепатитом С і їй необхідна термінова пересадка печінки, щоб вижити. Друзі голлівудської актриси стверджують, що вона могла заразитися, коли приймала героїн.

Хвороблива худорба голлівудської актриси Анджеліни Джолі і постійні переноси весілля з Бредом Пітом - результат страшної хвороби зірки. Деякі її друзі стверджують, що вона заразилася гепатитом С (запальний процес у печінці, причина якого пов'язана з пошкодженням клітин), коли ще в молодості приймала героїн.

Так, під час візиту до Йорданії вона впала, коли піднімалася сходами. Благо охоронець вчасно підхопив Джолі і вона уникла серйозних травм. Американський таблоїд National Enquirer стверджує, що слабкість і хворобливий вигляд - результат хвороби, яка загострилась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі хвора на гепатит С

Нагадаємо, як повідомили ЗМІ Анкари, під час свого візиту до Туреччини, спецпосланець Верховного комісара ООН у справах біженців - голлівудська актриса Анджеліна Джолі - таємно обговорювала зі знаменитим медиком необхідність пересадки своєї печінки. За словами місцевих журналістів, Джолі страждає на захворювання печінки, викликане зараженням гепатитом С.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі заразилася гепатитом С, коли приймала героїн - друзі актриси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути