вівторок, 25 вересня 2012 11:02

Анджеліна Джолі хвора на гепатит С

Анджеліна Джолі хвора на гепатит С
Актриса потребує пересадки печінки Фото: trtrussian.com

Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі страждає на серйозне захворювання печінки і тепер їй потрібна термінова операція з пересадки. Артистка таємно зустрілася з всесвітньо відомим хірургом і обговорила з ним цю проблему.

Провідні електронні ЗМІ Туреччини буквально киплять від новини, що під час свого візиту в якості спецпосланця Верховного комісара ООН у справах біженців Анджеліна Джолі в ході нещодавньої поїздки в Туреччину таємно обговорювала з медиками в Анкарі проблему пересадки печінки.

Як з'ясувалося, це була не просто гіпотетична бесіда, а справжні переговори Джолі з всесвітньо відомим турецьким хірургом Яманом Токатом. Як повідомляє місцева турецька газет "Посту", актриса, яка, як стверджується, страждає на захворювання печінки, викликане зараженням "гепатитом С", таємно зустрілася в одному з готелів Анкари з Токатом і, передаючи лікарю досьє з результатами обстежень, актриса, як пише турецька газета, сказала: "Кажуть, що я помру, якщо не зроблю пересадку печінки. Як я можу врятувати себе?". У відповідь голлівудській кінозірці було заявлено, що "пересадка необхідна".

Як зазначають експерти з медичних кіл, від самого гепатиту С людина померти не може, а от від цирозу печінки, який викликає це інфекційне захворювання, цілком. Тому єдиним порятунком для Джолі, у якої, мабуть, розвинулося подібне ускладнення, не залишається більше жодних варіантів, окрім як зробити пересадку печінки.

Але й тут не все так просто. Справа в тому, що операція з пересадки печінки є куди більш складною процедурою, ніж навіть пересадка серця, тому що печінка може не прижитися, бути відторгнутою організмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі зібралася відвідати табори для сирійських біженців у Туреччині

Між тим підтверджень інформації газети "Посту", яка подає настільки шокуючу новину, поки немає. Нагадаємо, голлівудська актриса Анджеліна Джолі днями відвідала табори для сирійських біженців на південному сході Туреччини та 14 вересня побувала в Анкарі, де зустрілася з президентом країни і кількома міністрами.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі хвора на гепатит С». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути