понеділок, 27 серпня 2012 17:25

Анджеліна Джолі запросить на своє весілля колишніх чоловіків

Анджеліна Джолі запросить на своє весілля колишніх чоловіків
Подейкують, що Бред не в захваті від капризу майбутньої дружини Фото: film.ru

Як повідомляють американські таблоїди, Анджеліна Джолі хоче бачити на своєму весіллі з Бредом Піттом колишніх чоловіків - Біллі Боба Торнтона і Джонні Лі Міллера. Подейкують, що Бред не в захваті від капризу майбутньої дружини.

За чутками весілля Анджеліни Джолі і Бреда Пітта відбудеться у двадцятих числах вересня. Серед гостей будуть тільки найближчі друзі та члени родини зоряної пари. Однак подейкують, що актриса хоче бачити на церемонії одруження з Бредом Піттом своїх колишніх чоловіків - Біллі Боба Торнтона і Джонні Лі Міллера.

"Анджеліна залишилася близька і з Джоні, і з Бобом, так що, зрозуміло, вони були запрошені", - повідомляє джерело, близьке до Анджеліни Джолі.

Як на це побажання нареченої реагує Бред Пітт не відомо. Тим не менш, американські таблоїди рясніють заголовками про те, що актриса "випробовує терпіння" свого коханого, який не дуже радий таким гостям на своєму весіллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі просуває свою молодшу дочку в кіно

Бред Пітт вирішив наблизити день одруження з Анджеліною Джолі і закотити свято в кінці вересня. Для цього потрібно всього нічого - закінчити ремонт в їхній садибі у Франції. Саме цим зараз займається актор.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі запросить на своє весілля колишніх чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути