четвер, 12 липня 2012 18:06

Мати Бреда Пітта засмутила Анджеліну Джолі

Мати Бреда Пітта засмутила Анджеліну Джолі
Каменем спотикання стала політика Фото: kleo.ru

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі опинилася в неоднозначній ситуації. Начебто в серпні зірка збиралася зіграти весілля зі своїм давнім коханим Бредом Піттом. Але днями з'ясувалося, що майбутня свекруха знаменитості дотримується досить радикальних поглядів. І останні йдуть врозріз зі світоглядом Джолі.

Нещодавно Джейн Пітт, мати Бреда, написала листа з розгромною критикою Барака Обами в одну з американських газет. Зокрема, в посланні жінка зазначила, що "будь-який християнин, який не бере участі в голосуванні або ставить галочку навпроти імені конкурента Ромні - Барака Хусейна Обами, - підтримує тим самим людину, яка виступає за вбивство ненароджених дітей і одностатеві шлюби".

У пресі піднявся галас. Журналісти пригадали, що кілька років тому самі Анджеліна і Бред запевняли, що не мають наміру грати весілля доти, поки сексуальні меншини не отримають право на вільну реєстрацію шлюбів.

"Анджеліна була дуже засмучена, - повідомило джерело з оточення актриси виданню Star. - Джейн ніколи не хотіла говорити з нею про політику. І вони обидві знали, що розмови на цю тему можуть призвести до деяких проблем. Сама Джейн теж не припускала, що її лист викличе такий резонанс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Бреда Пітта насварила Обаму за підтримку геїв

Тепер Джолі намагається вплинути на матір нареченого. "Вона сказала Бреду, щоб він переговорив з матір'ю. Але Пітт - "мамин синочок". Енджі усвідомлює, що якщо Бред не порозуміється з матір'ю, їй доведеться зайнятися цим самій. Вона вже готова пояснити Джейн, що матері такого відомого актора не слід писати листи, які йдуть врозріз з думкою її сина. Але це може призвести до серйозного скандалу, і Бред опиниться між двох вогнів. Сам Пітт не ставиться до цього серйозно, але якщо Енджі щось вирішила, її важко зупинити".

Зараз ви читаєте новину «Мати Бреда Пітта засмутила Анджеліну Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути