середа, 12 вересня 2012 16:39

Анджеліна Джолі зібралася відвідати табори для сирійських біженців у Туреччині

Анджеліна Джолі зібралася відвідати табори для сирійських біженців у Туреччині
Програма перебування актриси тримається в секреті Фото: unmultimedia.org

Голлівудська зірка, спеціальний посланник управління Верховного комісара ООН у справах біженців Анджеліна Джолі в четвер відвідає табори для сирійських біженців у Туреччині, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на дипломатичні джерела в Анкарі.

Актриса в супроводі глави агентства ООН у справах біженців Антоніо Гутерреша після відвідування таборів сирійських біженців в Йорданії побуває в низці таборів для біженців у прикордонній з нею турецькій провінції Газіантеп, де розміщено близько 12 тисяч переселенців, повідомляє телекомпанія NTV.

Всього на території Туреччини в провінціях Хатай, Шанліурфа, Газіантеп і Кіліс в наметових таборах розміщено понад 80 тисяч біженців із Сирії.

Програма перебування Джолі тримається в секреті, відомо лише, що в п'ятницю разом з Верховним комісаром ООН у справах біженців вона зустрінеться в Анкарі з офіційними особами.

Актриса, яка стала в квітні спеціальним посланником Верховного комісара ООН у справах біженців, в червні минулого року відвідувала табір для сирійських біженців у прикордонній з Сирією турецькій провінції Хатай.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Лівійські біженці мало не затоптали Анджеліну Джолі

За повідомленнями ЗМІ, на допомогу біженцям у світі Джолі пожертвувала п'ять мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі зібралася відвідати табори для сирійських біженців у Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути