четвер, 27 вересня 2012 10:45

Анджеліна Джолі схудла через спеціальну дієту, а не гепатит С

Анджеліна Джолі схудла через спеціальну дієту, а не гепатит С
Представники актриси дали коментар Фото: news.liga.net

Офіційні представники голлівудської актриси Анджеліни Джолі в інтерв'ю італійській газеті Chi спростували чутки про те, що знаменитість хвора на гепатит С.

Нагадаємо, кілька днів тому в інтернеті з'явилася інформація, що Анджеліні Джолі потрібна пересадка печінки.

Якщо вірити представникам актриси, всі чутки про це помилкові. За словами її довірених осіб, зараз усі думки Анджеліни Джолі займають діти і допомога сирійським біженцям.

Також на зустрічі з журналістами представники Джолі пояснили і раптове схуднення зірки Голлівуду. Вона різко схудла через дієти з фруктів і горіхів.

Нагадаємо, як повідомили ЗМІ Анкари, під час свого візиту до Туреччини, спецпосланець Верховного комісара ООН у справах біженців - голлівудська актриса Анджеліна Джолі - таємно обговорювала зі знаменитим медиком необхідність пересадки своєї печінки. За словами місцевих журналістів, Джолі страждає на захворювання печінки, викликане зараженням гепатитом С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі заразилася гепатитом С, коли приймала героїн - друзі актриси

Пізніше з'явилася інформація, яку, за чутками, почали поширювати друзі знаменитості. Вони стверджували, що вона заразилася гепатитом С (запальний процес у печінці, причина якого пов'язана з пошкодженням клітин), коли ще в молодості приймала героїн.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі схудла через спеціальну дієту, а не гепатит С». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути