середа, 16 травня 2012 09:26

Анджеліна Джолі перед весіллям подарувала Бреду Пітту вертоліт

Анджеліна Джолі перед весіллям подарувала Бреду Пітту вертоліт
Подарунок обійшовся знаменитості в мільйон доларів Фото: dosug.passion.ru

Голлівудська знаменитість Анджеліна Джолі подарувала своєму коханому, акторові Бреду Пітту вертоліт. Кажуть, це подарунок на весілля.

Анджеліна Джолі ще раз довела, що у неї з уявою повний порядок. Актриса примудрилася зробити незвичайний подарунок людині, у якої, здавалося б, і так вже все є. Енджі подарувала своєму нареченому Бреду Пітту вертоліт. За деякими оцінками, гвинтокрил обійшовся голлівудській знаменитості в мільйон доларів. На додачу до вертольота Джолі подарувала Пітту оплачений курс з керування повітряним судном. Як на такий незвичайний презент відреагував актор, невідомо.

Втім, у Бреда є ліцензія пілота, як і в самої Анджеліни, однак актриса вирішила відправити майбутнього чоловіка на курси, щоб той відточив свою майстерність. Подарунок виявився доречним: в їхньому маєтку Міроваль, який знаходиться на півдні Франції, є вертолітний майданчик. Деякі світські журналісти припускають, що його збудували спеціально для весілля. Нібито наречений і наречена прибудуть до гостей саме на вертольоті, що, безсумнівно, буде виглядати дуже ефектно.

До речі, за деякою інформацією, весілля Анджеліни і Бреда відбудеться в їхньому розкішному маєтку зовсім скоро, 4 липня. Приводом до такого припущення стало будівництво банкетного залу, яке зараз переходить в завершальну стадію. Саме майбутнє подружжя зберігають гробове мовчання щодо своїх весільних планів. 4 липня так само лише ймовірна дата урочистої події. Просто в цей день повітряний простір в районі буде закритий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі хоче влаштувати собі екзотичне весілля

Світські хронікери припускають, що Бранджеліна влаштує масштабне святкування і запросить купу гостей. Це обумовлено тим, що місця в Міровалі багато. У головному будинку 35 кімнат. Крім цього, в маєтку, котрий розташований на висоті 330 метрів над рівнем моря і має площу чотири квадратних кілометри, є все, що необхідно для відпочинку: невелике озеро, плавальний басейн, близько 20 фонтанів і поля, оточені лісом. В Міровалі навіть є маленька каплиця і виноградник, розбитий на 30 гектарах.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі перед весіллям подарувала Бреду Пітту вертоліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути