четвер, 18 жовтня 2012 12:43

Андрій Кравчук мріє зіграти покидька

Андрій Кравчук мріє зіграти покидька
Співаку не сподобався "Людина-павук" Фото: screenmedia.com.ua

Співак Андрій Кравчук хотів би зіграти роль покидька у фільмі. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Влітку я знімався у фільмі Олександра Шапіро "Апартаменти". Хоч це не той фільм... Одним словом не хочу коментувати його. Я ще чекаю на свою роль. В "Апартаментах" зіграв одного божевільного, який 10 років лежав в лікарні, а потім рік жив в машині. Довго і нудно перевтілювався в роль. Деякі речі досить довго репетирував. Мій герой такий трохи хворий, який постійно щось співає собі під ніс, всякий брєд, щоб не робив. А насправді я хотів зіграти якось покидька. Хочеться зробити щось таке кардинально протилежне. Але це не означає, що я всім божусь, що я ідеальний і хороший. Але не покидьок це точно", - зазначив новоспечений актор.

Одними із улюблених фільмів Кравчука є кіно Федеріко Фелліні "8 з половиною".

"Це чорно-білий фільм про шоу-бізнес. Можна знайти хороші асоціації. Люблю ще Мікеланджело Антоніоні "Фотозбільшення". Актуально всім, хто знімає кліпи", - зазначив Андрій.

Інколи співак буває на перегляді комерційного кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ель Кравчук записав альбом із піснями Вертинського

"Останній раз дивився "Людина-павук". Не сподобалось зовсім, скучно. Із комерційних фільмів мені більше подобаються "Зіркові війни". Щодо серіалів, то колись шматками дивився "Секс у великому місті". Якщо чесно, то цей серіал мені не дуже подобається. Більше подобається "Секс і Каліфорнія". Колись ще полюбляв дивитись культ "Друзі", - відмітив Андрій Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Кравчук мріє зіграти покидька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути