субота, 30 серпня 2014 14:25

Андрій Джеджула розповів про брата пораненого у зоні АТО

Автор: starlife.com.ua
 

Двоюрідний брат шоу мена Андрія Джеджули поранений у серце у зоні АТО, знаходиться у реанімації під наглядом, розповів зірка у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мій брат така людина навіть якщо треба їсти коників в полі і нема чого їсти він буде їсти. Мені подзвонив він лише тоді і навіть не він а родичі, що у нього немає боєприпасів, немає боєкомплекту, а вони в абсолютному оточені тримали оборону, вони стояли під Харцизком і Іловайськом. Ми забрали брата гелікоптером, багато людей які відгукнулися, перші три години я не знав, що робити. Мені зателефонувала людина з телефону мого брата що: "Андрію, вашого брата поранено в серце, ми надаємо йому допомогу" і зв'язок обірвався. Зараз він лежить з осколком, буде операція ще одна не відомо чи буде в Дніпропетровську чи в Києві, але він зараз в реанімації під наглядом", - говорить шоу мен і додає, що брат з юного віку цікавився військовою службою, - він був в суворівському училищі, він дуже багато віддав армії, спочатку радянській, потім українській, він десять років не був в армії і сам повернувся туди добровольцем, він зам командира батальйонна "Кривбасс" це виключно добровольці, до речі, добровольці від 16 до 63 років".

 

Зараз ви читаєте новину «Андрій Джеджула розповів про брата пораненого у зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути