понеділок, 26 березня 2012 12:05

Андрій Данилко мріє зустрітися зі своїм першим коханням

Андрій Данилко мріє зустрітися зі своїм першим коханням
Своїм особистим життям Данилко вважає роботу Фото: http://dusia.telekritika.ua

Андрій Данилко розшукує своє перше кохання. З дівчиною він не бачився майже 30 років. Але й досі з особливою ніжністю згадує свій дитячий роман, повідомляє ТСН.

"Я пам'ятаю. Звуть її Валя Васько. Це дуже велике перше кохання було. Ви знаєте, я її навіть шукав. Я думаю, може вона вийшла заміж. Якщо вона мене почує, то нехай якось проявиться", - зауважив співак.

Данилко все частіше пригадує своє перше кохання. Це було в піонерському таборі "Маяк". Він приносив їй подарунки, зроблені власноруч, смикав за кіски і бешкетував разом з нею.

"Я вважаю це найкращим періодом у моєму житті юнацькому. Цей запах сосни, ранок, зубна паста. Я сумую за цим звичайно", - розповів він програмі "ТСН.Особливе".

Артист наголосив, що з дівчиною вони не цілувалися.

"Боже спаси. Який цілувалися? Це була любов, яка не вимагає нічого. Ти любиш і любиш. Такого давно не було вже, щоб "просто любиш", - поділився Данилко.

Співак зізнається, коханої людини у нього вже давно немає, йому просто ніколи. Своїм особистим життям вважає роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Данилко задумався про створення сім'ї

"Симпатії виникають. Я ж не залізний. Але ти ж розумієш, що в цьому немає розвитку ніякого. Або ти розумієш, що з тобою дуже складно і ти не повинен робити життя людини складним...Тут купа моментів, не хочу про це...", - підкреслив він.

У свої 38 років про кохану людину Данилко тільки мріє.

"Якось не вийшло у мене. Хоча я думаю, після 40 все починається. І я думаю, що буде якась компенсація. Але я спеціально для цього нічого не роблю", - зауважив артист.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко мріє зустрітися зі своїм першим коханням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути