пʼятниця, 03 червня 2011 14:30

Андрій Данилко купив Lexus за $170 тисяч

Андрій Данилко купив собі новий автомобіль - Lexus LS 600 hl.

На перший погляд, ця машина мало відрізняється від попередньої, оскільки артист залишився вірним улюбленій марці, кольору і формі кузова. Щоправда, нинішня машина коштує в шість разів дорожче за попередню, та й за своєю ціною може зрівнятися з трикімнатною квартирою в спальному районі Києва. Новенький Lexus LS 600 hl обійшовся йому в кругленьку суму - $170 000, пише Блик Секрет.

Як останнім часом зізнавався артист, його старенький LS 430 зжив своє. Ця модель не випускається з 2006 року, а стару зараз можна купити за $30 000. До того ж машині Данилко 8 років, вона вже зношена, несучасна, не відповідає нинішнім заходам безпеки.

Зате тепер у гаражі Андрія досконалий автомобіль преміум-класу. Двигун об'ємом 4,6 літра, потужністю 440 кінських сил. Машина за 6 секунд розганяється до швидкості 100 км/год. До того ж це гібрид, який працює на бензині та на електричному акумуляторі. Людина на пасажирському сидінні може управляти усіма мультимедійними системами в салоні. При цьому в крісло, обтягнуте світлою шкірою, вбудований масажер. А в разі зіткнення спрацьовують 8 подушок безпеки. Примітно, що сам Данилко не сідає за кермо. Його возить особистий водій.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко купив Lexus за $170 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути