Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 16:13

Андрій Данилко задумався про створення сім'ї

Андрій Данилко задумався про створення сім'ї

Андрій Данилко продав свій будинок в Кончі-Заспі. Про це він розповів в ефірі програми "Світське життя" на телеканалі "1+1".

"Навіщо мені цей будинок у Кончі-Заспі, якщо я весь час їжджу? Я зрозумів на якийсь момент, що я як людина з Полтави, яка жила у прибудові неопалюваній. Звісно, це був якийсь комплекс дитини, якій хотілося мати свою кімнату", - підкреслив він.

Артист зазначив, що він свого часу купував квартири, заробляв нормальні гроші: "Але я купував якісь квартири, і думав, навіщо вони мені треба? Я купив будиночок, продав його. Я зрозумів, що мені дуже мало треба за великим рахунком".

Зараз Данилко живе в самому центрі Києва на Хрещатику.

"Напевно, це такий провінційний момент. Для того, щоб ти відчував себе в Києві, мені треба бачити ЦУМ або Хрещатик. Всі інші мітинги, я просто в серці подій. І я всі скандування знаю. У мене такі гарні вікна і мені все чути. Я все чую так, ніби вони у мене вдома кричать", - підкреслив він.

Крім того артист зізнався, що йому хочеться вже створити сім'ю: "Але приходжу додому і розумію, що зараз нікого не хотів би бачити".

"У мене племінниця Аня, і в мене в голові не вкладається, що у неї є дочка. А я сам тягав на візку цю Аню. Дивлюся на це щастя. Це дар Божий", - зізнався Данилко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Данилко купив Lexus за $170 тисяч

За його словами, востаннє він закохувався рік тому, проте стосунки завершилися "нічим".

"Я розумію, що це не має продовження. Нестикування весь час. Не виходить. Але поки що я сподіваюся. Мені кажуть, після сорока змінюється, життя тільки починається. Я абсолютно уявляю себе в сім'ї. І я такий противний, і кажу, де там вечеря. Борщ розігрівають", - поділився актор.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко задумався про створення сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути