середа, 01 серпня 2012 09:23

Анастасію Заворотнюк кинув чоловік

Анастасію Заворотнюк кинув чоловік
Петро Чернишов захопився Надією Грановською Фото: РИА Новости

Популярна російська актриса, та сама "прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк розійшлася зі своїм чоловіком, фігуристом Петром Чернишовим. Кажуть, спортсмен захопився відомою виконавицею і своєю партнеркою по льодовому шоу Надією Мейхер-Грановською.

Незважаючи на популярність, Анастасія Заворотнюк рідко з'являється на різних світських заходах, а її особисте життя взагалі перебуває за сімома печатками. Однак спритні світські хронікери примудрилися з'ясувати, що в сім'ї Заворотнюк та її чоловіка, фігуриста Петра Чернишова не все гладко. Нібито в парі накопичилися проблеми, і навіть дійшло до розставання.

Так, причиною всьому стало льодове шоу Іллі Авербуха, де Петро Чернишов катався в парі з жагучою брюнеткою, колишньою вокалісткою дівочого колективу "ВІА Гра" Надією Мейхер-Грановською. Нібито їхнє партнерство виявилося настільки близьким і дружнім, що це помітили навіть глядачі. Крім того, Грановську і Чернишова неодноразово бачили разом у неформальній обстановці. Вони мило спілкувалися і виглядали як закохана пара.

Зрозуміло, симпатію між Петром та Надією не могла не помітити й Анастасія Заворотнюк, яка, за чутками, буквально влаштовувала сцени ревнощів чоловіку і навіть стежила за його тренуваннями з Грановською. Дійшло до того, що нещодавно народженій дочці Надії Мейхер приписали батьківство не бізнесмена Михайла Уржумцева, а саме фігуриста Петра Чернишова. Нібито неспроста Уржумцев і Грановська вщент посварилися незадовго до пологів артистки, і бізнесмен навіть пішов від неї на деякий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Мейхер захопилася чоловіком Анастасії Заворотнюк

Однак самі друзі Грановської заявляють, що роман між Чернишовим і Мейхер не більше ніж чутки. Мовляв, Надія розчинилася в дочці і в неї немає ніякого роману з фігуристом. Сам Петро і Анастасія Заворотнюк не коментують чутки про своє розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Анастасію Заворотнюк кинув чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути