Ексклюзиви
субота, 05 вересня 2009 13:12

Червоненко порадив Заворотнюк грати няню, а не займатись бізнесом

Червоненко порадив Заворотнюк грати няню, а не займатись бізнесом

Конфлікт між віце-мером Києва Євгеном Червоненко та акторкою Анастасією Заворотнюк завершився на користь першого.

Ялтинський міськвиконком постановив демонтувати каток "Ялта ICE", повідомляє прес-служба "Prime Yalta Rally".

Підставою для такого рішення стала відсутність у власників ковзанки необхідних погоджень і дозволів контролюючих служб міста і початок заходів з підготовки та проведення п"ятого "Prime Yalta Rally".

Відтак, 4-го вересня вдень почали розтоплювати лід та демонтувати "Ялта ICE".

"Я радий, що влада поставила крапку в цьому безглуздому конфлікті. І мені як і раніше, цікаво, про які сотні тисяч збитків говорить Анастасія Заворотнюк, якщо квитки на ковзанку майже не продаються і вона практично порожня? Якщо це не так, буду радий побачити відповідну документальну звітність", - заявив співорганізатор "Prime Yalta Rally" Олександр Кріжевіч.

"Метою її дешевих маніпуляцій була спроба списати свої борги на місто чи організаторів Етапу Кубка Європи", - заявив він.

За його словами, українські партнери Заворотнюк передали йому інформацію про її боргові зобов"язання, які відкривають справжні причини публічного скандалу і заяви Заслуженої артистки Росії.

Кріжевіч повідомив, що загальна сума боргових зобов"язань власників ковзанки Анастасії Заворотнюк та її чоловікові, Петра Чернишова складає більше 700 тисяч гривень.

"Ситуація проста - Анастасія Заворотнюк спробувала використати образ провінційної няні з серіалу для врегулювання питань свого бізнесу. На жаль, вона загралася і надто увійшла в образ. Мені дуже шкода, що сучасний Остап Бендер в жіночому виконанні намагається обдурити мою країну. Анастасії я би порекомендував в подальшому бути уважнішою у веденні бізнесу чи не вести його зовсім, а робити те, що вона вміє - зніматися в серіалі про няню", - прокоментувала Євген Червоненко.

ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Червоненко порадив Заворотнюк грати няню, а не займатись бізнесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути