Ексклюзиви
неділя, 28 березня 2010 22:07

Альона Вінницька поставить українську піч у новому будинку

Альона Вінницька поставить українську піч у новому будинку

Співачка Альона Вінницька нещодавно купила двоповерховий будинок площею 200 кв. м.

"Я з дитинства мріяла про великий, просторий і світлий будинок. Кілька років поспіль ми з Сергієм (чоловік співачки, рок-музикант Сергій Большой) придивлялися до різних помешкань. Вибирали, де б територіально краще жити. І ось нарешті це сталося! Я неймовірно щаслива", - зізналась спывачка.

На запитання про вартість особняка Вінницька відповіла:

"Заплатили небагато. Будинок не такий вже й дорогий. Це ж не центр Києва. Сергій сказав, що це він робить такий подарунок. Дрібниця, але приємно! Можу сказати тільки, що він знаходиться в трьох кілометрах за межею міста, по Одеській трасі.

Для себе головними подіями цього року Альона Вінницька називає участь у другому сезоні телешоу "Народна зірка", новосілля й ремонт нового будинку.

"Планую поставити справжню піч й розмалювати її в українському стилі. Дуже хочу готувати борщ, такий як у дитинстві мені готувала бабуся".

Альона Вінницька також має Москві 4-кімнатну квартиру неподалік центру Москви. Її площа 150 кв. м. Придбала її три роки тому в новобудові, яку вважають найвищою житловою висоткою Європи. Заввишки він 264 м.

blik.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька поставить українську піч у новому будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути