вівторок, 02 жовтня 2012 13:57

Алла Пугачова вирішила виступати під псевдонімом

Алла Пугачова вирішила виступати під псевдонімом
Вже відома конкретна дата ефектної появи Фото: РИА Новости

Примадонна російської сцени Алла Пугачова, яка три роки тому пішла зі сцени, не змогла довго бути в тіні. Кажуть, зараз артистка готує феєричне шоу для свого грандіозного повернення.

Не встигли численні шанувальники Алли Пугачової як слід скучити за творчістю своєї улюблениці, як з'явилася інформація, що їхній кумир повертається на сцену. Більш того, вже відома конкретна дата ефектної появи.

Вже в грудні Алла Пугачова вийде на сцену в рамках своєї концертної програми "Різдвяні зустрічі". Нові "Різдвяні зустрічі" пройдуть на початку грудня в Москві в СК "Олімпійський". І головною їхньою сенсацією стане поява примадонни в новому образі та з новим репертуаром.

Режисер майбутнього шоу Олег Боднарчук розповів, що Пугачова представить аж чотири нові композиції. І на цьому примадонна не має наміру зупинятися. Вона постане перед глядачами в абсолютно новому образі і навіть з новим ім'ям. За словами Боднарчука, ймовірно, Пугачова вирішить виступити під псевдонімом. Також легендарна артистка кардинально перефарбує волосся. Причому в такий колір, що навіть найвідданіші шанувальники її навряд чи впізнають.

Деякі світські хронікери вже досить недовірливо прокоментували цю новину, зокрема, багато хто сумнівається, що артистка з таким ім'ям, яке саме по собі вже є брендом, зважиться на псевдонім, яким би яскравим він не був. Тим не менше про відродження "Різдвяних зустрічей" говорилося ще кілька місяців тому. Цілком можливо, що саме до майбутньої грандіозної події Пугачова різко схудла, що було помітно на міжнародному музичному фестивалі "Крим Мюзік Фест", котрий нещодавно пройшов у Ялті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пугачова приносила Леонтьєву свої котлетки

Тоді Алла Пугачова буквально шокувала своїм новим іміджем. Артистка вийшла на сцену в приголомшливому вбранні. Пугачова змінила звичний безформний балахон на обтягуюче вбрання: кофточку і таку коротку спідницю, якій позаздрить і 15-річна школярка. Примадонна продемонструвала тонкі ніжки у чорних непрозорих панчохах і взула темні човники. У такому концертному костюмі артистці ніхто не дав би більше 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова вирішила виступати під псевдонімом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути