понеділок, 17 вересня 2012 11:21

У США знайшли двійника Алли Пугачової

Американська актриса Саллі Стратчерс, маловідома в Росії, може знайти популярність і там. Виявилося, вона вилита Алла Пугачова.

Інтернет буквально вирує і вивергає смішні картинки і колажі на тему подібності примадонни російської естради Алли Пугачової і маловідомою в Росії актриси Саллі Стратчерс. Причиною популярності стала фотографія Саллі, яка проілюструвала новину, в якій повідомлялося, що артистку зупинили за керування в нетверезому стані.

Це трапилося днями. Саллі Стратчерс відкараскалась штрафом 160 доларів, однак зам'яти справу не вдалося. У результаті 14 грудня їй доведеться з'явитися в суд, щоб відповісти перед законом. Кажуть, що актрисі загрожують штраф 500 доларів і 90 днів позбавлення прав. Про загрозу тюремного ув'язнення не повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Алли Пугачової роблять секс-діву

Між тим 65-річна Саллі Стратчерс і 63-річна Алла Пугачова дійсно схожі, як сестри-близнюки. Це видно навіть неозброєним оком. Особливо цікаві примудрилися знайти фотографії Стратчерс зі сцени і прийшли до висновку, що артисток, крім зовнішності і приблизно одного віку, ріднить ще й любов до епатажного вбрання і поведінки. На багатьох знімках Саллі гримасує і грає. Багато шанувальників Пугачової відзначили, що Стратчерс, так само як і примадонна, має схильність до багатошарових струмливих тканин і обтягуючих костюмів.

Зараз ви читаєте новину «У США знайшли двійника Алли Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути