пʼятниця, 14 вересня 2012 09:31

З Алли Пугачової роблять секс-діву

З Алли Пугачової роблять секс-діву
Співачка змінила дизайнера Фото: РИА Новости

Примадонна російської сцени Алла Пугачова радикально змінила імідж. Вона пішла від свого улюбленого кутюр'є Валентина Юдашкіна, віддавши перевагу молодому дизайнеру Алішеру. Саме він зробив з неї секс-діву.

Нагадаємо, на минулому в Ялті Міжнародному музичному фестивалі "Крим Мюзік Фест" Алла Пугачова буквально приголомшила своїм новим образом. Артистка вийшла на сцену в приголомшливому вбранні. Пугачова змінила звичний безформний балахон на обтягуюче вбрання: кофточку і таку коротку спідницю, якій позаздрить і 15-річна школярка. Всі світські хронікери тут же помітили, що Пугачова в черговий раз схудла і змінила імідж. Примадонна продемонструвала тонкі ніжки у чорних непрозорих панчохах і взула темні човники. У такому концертному костюмі артистці ніхто не дав би більше 30 років.

Сама Пугачова так прокоментувала разючі зміни у своїй зовнішності: "Я худну тільки для зйомок. Мені пощастило: я живу з чоловіком, який любить мене таку, яка я є. Просто одяг мені допомагає приховати щось зайве. Я можу одягнутися так, що ви відразу подумаєте, що я схудла. І можу так нафарбуватися, що обличчя буде виглядати схудлим, змарнілим - і ви вирішите, що я зробила пластику".

Як з'ясувалося, за змінами в зовнішності примадонни відповідає молодий дизайнер Алішер. Саме йому належить ідея перетворити Пугачову буквально в секс-діву. "Ви не уявляєте, як кайфово працювати з цією неймовірною жінкою! Безумовно, в успіху її нового іміджу є велика заслуга самої Алли Борисівни. У неї потужна сила волі. Просто солдат! Захотіла - схудла! Ми відразу з нею домовилися, що на зміну чорним балахонам прийдуть розкішні туніки весняних відтінків. Що стосується міні-спідниць, то ляльковий фасон нових моделей Пугачової, як ви вже помітили, вигідно підкреслив її стрункі ноги. Якщо ноги гарні, то навіщо їх ховати?" - підкреслив дизайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Пугачова хоче дитину від Максима Галкіна

Алішер пояснив: "Мені захотілося перетворити Пугачову в секс-діву. Всі ми знаємо легенду, примадонну, а тепер вона бажана, сексуальна, елегантна. Перед від'їздом до Ялти я сказав Аллі Борисівні: "Ви там всіх порвете!" Вона здивувалася, мовляв, чому так думаєш. Але так і вийшло. Більше, ніж сам фестиваль, публіка обговорювала новий імідж "жінки, яка співає".

Між тим вже пліткують, що ніжне співробітництво між Пугачовою та Алішером схоже на не менш ніжне співробітництво Пугачової і Савіна. Злі язики кажуть, що молодий дизайнер - новий фаворит примадонни.

Зараз ви читаєте новину «З Алли Пугачової роблять секс-діву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути