середа, 23 серпня 2017 17:47

Алісія Вакандер повністю оголилась у історичному фільмі
4

Алісія Вікандер знялась у відвертій стрічці
Алісія Вікандер знялась у відвертій стрічці
Алісія Вікандер знялась у відвертій стрічці
Алісія Вікандер знялась у відвертій стрічці

Вийшов трейлер фільму Джастіна Чадвік "Тюльпан лихоманка" (Tulip Fever) з Алісією Вікандер в головній ролі. 28-річна шведська актриса, володарка "Оскара" і кохана Майкла Фассбендера, майже всі дві хвилини, що триває трейлер, повністю оголена.

Крім Вікандер в кадрі можна побачити Крістофа Вальца, зірок фільму "Валеріан і місто тисячі планет" Дейн ДеГаан і Кари Делевінь, а також інших знаменитостей. В основі стрічки лежить однойменний роман британської письменниці Дебори Моггак про Амстердамі 17 століття. За сюжетом, молоду дівчину Софію (Вікандер) змушують вийти заміж за багатого торговця тюльпанами Корнеліуса (Вальц). Одного разу підприємець запрошує художника (ДеХаан), щоб той намалював сімейний портрет. Ця зустріч змінює долю всіх героїв картини.

Трейлер вже наробив галасу в мережі через занадто відвертих сцен. Так, телекомпанія Fox відмовилася показувати ролик до картини, тому що він здався керівництву компанії непристойним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікандер посунула Анджеліну Джолі в образі Лари Крофт

Зараз ви читаєте новину «Алісія Вакандер повністю оголилась у історичному фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути