середа, 10 липня 2013 18:05

Аліні Гросу легше грати негативних героїнь

Аліні Гросу легше грати негативних героїнь
Аліна Гросу Фото: www.screenmedia.com.ua

Співачка та актриса Аліна Гросу не дуже хотіла б грати в серіалі. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Серіал - мильна опера, яка тягнеться рік. А я б хотіла, щоб люди зрозуміли мою героїню за півтори години. Але якщо мені запропонують серіал — категорично відмовлятися не буду. Все залежатиме від сценарію і ролі моєї героїні. Погана роль чи хороша — неважливо. Хоча важче грати негативного героя, бо його треба виправдати для себе. Але останнім часом такі ролі мені даються найкраще. З моєю зовнішністю, тембром голосу і впевненістю в собі я не викликаю жалості в режисерів", - стверджує Аліна.

Перед роллю молода актриса тричі перечитує сценарій.

"В першу чергу по три рази перечитую сценарій своєї героїні. За останнім разом намагаюся зрозуміти характер своєї героїні. Перед друзями в гуртожитку не репетирую, бо репетицій вистачає в інституті. Взагалі вчуся розділяти роботу і життя. А то друзі помічають, що стала заграватись в житті. Відразу говорять: "Не треба, лишайся собою", - зауважує Гросу.

А от на запитання, чи музична кар'єра не заважатиме акторству, Аліна впевнено відповідає, що ні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Доросла Аліна Гросу носить відверте декольте

"Ці дві професії одна одній не заважають. Звичайно, більше часу приділяю зйомкам. Це третина часу. А є ще навчання. Щоправда, зараз канікули і в мене є можливість дописати свій авторський альбом. Всі пісні мої власні. Це не тому, що я на них хочу заощадити. Просто своє відчуваю краще. Батьки більше не займаються моїм просуванням. Маю російських продюсерів. Виступаю в Москві, Пітері, часто приїжджаю на корпоративи в Україну. Хотілося б розробити програму для сольного концерту, але не маю часу", - розповіла Аліна.

Зараз ви читаєте новину «Аліні Гросу легше грати негативних героїнь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути