четвер, 29 квітня 2010 11:56

Аліна Гросу шукає господарів для кози (ФОТО)
5

Аліна Гросу відвідала притулок для бездомних тварин "Сіріус", в якому мешкає близько 2 000 вихованців: 1500 собак, 436 кішок і дві кози. Співачка намагається звернути увагу людей на проблему бездомних тварин фотопроектом "Знайди друга".

Артистка привезла гостинці тваринам і влаштувала фотосесію. Незабаром Гросу збирається повернутися в цей притулок, щоб сфотографувати всіх його мешканців, а фотографії виставити на спеціальному сайті та Інтернет-блогах, щоб допомогти бездомним тваринам знайти хороших господарів.

"Це всього перший крок мого фотопроекту. Я хочу сфотографувати абсолютно всіх тварин цього притулку, щоб всі вони отримали шанс знайти свого господаря, - розповіла Гросу. - А незабаром, сподіваюся, я відкрию фотовиставку "Знайди друга", на якій будуть представлені фотографії цих тварин".

Працівники притулку "Сіріус" розповіли Аліні Гросу про долі деяких тварин, повідали історії про те, як вони потрапили в притулок, а також повідомили про проблеми утримання тварин.

У свою чергу співачка пообіцяла, що стане частим гостем притулку і зробить все можливе, щоб бездомним тваринам жилося краще.

"Я була вражена кількістю тварин, які перебувають в притулку. Там стільки багато різних собак і кішок, - підкреслила артистка. - Тварин дуже багато, а ось місця для них мало. Сподіваюся, що у мене вийде відкрити притулок побільше, щоб цим бідолахам було набагато комфортніше".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу шукає господарів для кози (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути