понеділок, 29 квітня 2013 10:39

Олексій Порошенко привіз на відкриття фонтану свою наречену
5

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

На відкриття світломузичного фонтану у Вінниці старший син Петра Порошенка Олексій привіз свою наречену Юлію Аліханову. Пара весь вечір не зводила один з одного очей, трималися за ручки. 7 березня вони повідомили про свої заручини якраз за два тижні перед тим, як Олексія прийняли в депутати Вінницької області.

Юлія приїхала з Олексієм у Вінницю з Києва, де живе і працює на одну з консалтингових компаній. На відкриття обидва вбралися в діловий стиль. Дівчина обрала чорну нижче колін спідницю та білого кольору блузку. На її правій руці виблискувала обручка прикрашена великим прозорим камінцем. Порошенко молодший вдягнув класичний костюм без краватки. Його брат та сестри були в оригінальних вишиванках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петро Порошенко просуває сина в облраді

На концерті, де виступили Марія Бурмака, гурти "Плач Єремії" та "Бумбокс", наречені сіли за батьками Порошенка (для віп-гостей склали огороджену зону зі стільцями). Всією родиною підспівували Тарасу Чубаю під пісню "Вона". Коли розпочалося анімаційне шоу, усі спустилися на набережну.

Знайомі Порошенків натякають на те, що Олексій з Юлею планують одружитися цим літом.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Порошенко привіз на відкриття фонтану свою наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути