Ексклюзиви
неділя, 27 січня 2013 11:32

Син Порошенка балотується в облраду від "Батьківщини"

Син Порошенка балотується в облраду від "Батьківщини"
Порошенко-молодший зобов'язався у разі перемоги вступити у фракцію "Батьківщина" у Вінницькій обласній раді. Фото: vinnitsa.info

Олексія Порошенка, сина відомого бізнесмена та політика Петра Порошенка, висунули кандидатом у депутати Вінницької обласної ради від облорганізації ВО "Батьківщина".

За таке рішення проголосували всі 29 делегатів конференції, – повідомляє УНІАН.

Олексій Порошенко зазначив, що свою політичну діяльність розпочав у виборчій кампанії свого діда, Олексія Порошенка.

"Я так само, як і ви, вважаю, що потрібні зміни, і цих змін можна досягти, якщо будуть активні громадяни з активною громадянською позицією. Зараз я працюю у ПК "Поділля", а також активно займаюся громадською діяльністю, реалізую певні проекти й у Фонді Порошенка", – розповів кандидат.

Порошенко зобов'язався у разі перемоги вступити у фракцію "Батьківщина" у Вінницькій обласній раді. Він балотуватиметься на проміжних виборах до облради в окрузі №3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олігархи можуть підтримати Порошенка як кандидата у президенти - політолог

"Я поділяю багато позиційних поглядів, які є в "Батьківщини", і мені приємно, що вони підтримали мою кандидатуру", – зізнався Порошенко-молодший.

Олексій розповів, що він започаткував програму "з освітлення сільських вулиць по всій області", і згадав, що на Бершадщині стоять питання газифікації, впорядкування сміттєзвалищ, проблеми з водою, транспортного сполучення.

"Я впевнений, що на виборах має перемогти та людина, яка найбільше відповідає очікуванням жителів Бершадського району", – заявив Порошенко.

Вибори мають відбутися 24 лютого.

Батько Олексія, Петро Порошенко, наразі стоїть осібно від інших політичних сил: у парламенті він не входить до жодної з фракцій. Лідери "Батьківщини" повідомили, що Порошенко побоявся вступити в опозиційну фракцію, хоча міг стати від імені "Батьківщини" навіть головою комітету.

Зараз ви читаєте новину «Син Порошенка балотується в облраду від "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути