пʼятниця, 10 січня 2014 16:30

Алан Бадоєв святкує день народження на Балі
5

Фото: фото: Соціальні мережі

33 роки сьогодні відзначає режисер, кліпмейкер та продюсер Алан Бадоєв.

"33 для мене важлива дата. Я загадував її в дитинстві і ставив перед собою завдання. Час рубив з мармуру риси мого обличчя, іноді залишаючи шрами. Час створював людину. Тепер вона створена, щаслива і готова. Тепер настав час розправити вітрила і в повну силу летіти до своєї мети. Перше почуття, яке прийшло сьогодні вранці - це подяка. З самого дитинства і до цього дня мене оточували невипадкові люди. Кожен дарував своє тепло, знання та силу. Саме вони зробили мене і підготували до важливого етапу - бути людиною. Ціную кожного і кожну пораду, - каже Бадоєв.

Зараз Алан Бадоєв — один із найвідоміших режисерів не лише пост-радянського простору. На його рахунку повнометражне кіно, десятки музичних кліпів, телевізійні проекти, що мають високі рейтинги. В нього знімають кліпи такі артисти, як Григорій Лепс, Тіна Кароль, Алла Пугачова, Софії Ротару, "ВІА Гра" та інші. Зйомки в нього починаються від $50 тис. Також Алан є музичним продюсером співака Макса Барських.

Gazeta.ua стало відомо, що День народження Алан святкує на острові Балі, де зараз й відпочиває з друзями. Поїхав туди після святкування Нового року. Подарунків на День народження не чекає, бо в його сім'ї подарунки заведено дарувати не на свята чи круглі дати, а тоді, коли з'являється таке бажання. Це може бути кожен день. Батько Алана часто просто так дарував своїй дружині квіти. З відпустки Алан повернеться наприкінці січня. Але вже в середині місяці він буде працювати віддалено. Контролюватиме просування роботи відразу кількох нових проектів.

Відомо, що Новий рік Бадоєв святкував з колишньою дружиною Жанною та дітьми. Останні зараз відпочивають в Ізраїлі.

 

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв святкує день народження на Балі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути