четвер, 22 листопада 2012 14:34

Якутські шамани розженуть для Микити Міхалкова хмари

Якутські шамани розженуть для Микити Міхалкова хмари
Режисер зараз працює у Швейцарії Фото: GLOBAL LOOK press

Робота Микити Міхалкова над новим фільмом під загрозою зриву через дощі. На допомогу відомому режисерові прийдуть найсильніші якутські шамани, щоб розігнати хмари над Швейцарією, де зараз йдуть зйомки його нового дітища.

Зараз Микита Міхалков зайнятий на зйомках фільму "Сонячний удар". Це екранізація одного з найвідоміших оповідань Івана Буніна. Зйомки картини проходять у Швейцарії, однак процес довелося призупинити через негоду.

Крім того, ситуація ускладнюється тим, що на Міхалкова чекають на конференції про розвиток кінематографа в Якутії, яка має відбутися в рамках Днів Якутії в Москві та фестивалю якутського кіно, котрий відкривається завтра, 23 листопада.

Однак якутські кінематографісти знайшли досить нестандартне рішення безвихідної, здавалося б, ситуації. Вони звернулися за допомогою до найсильніших шаманів Якутії, щоб ті розвіяли хмари над Швейцарією, які заважають голові Спілки кінематографістів Росії Микиті Міхалкову закінчити зйомки свого нового фільму і приїхати в Москву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микита Міхалков не підписався б у підтримку Pussy Riot

"Найбільш очікуваною подією конференції для якутських кінематографістів має стати підписання угоди про співпрацю між урядом Якутії і Союзом кінематографістів Росії. Однак у даний момент Микита Міхалков знаходиться в Швейцарії на зйомках свого нового фільму "Сонячний удар" за однойменним оповіданням Буніна. Погода в Швейцарії не шанує і зриває знімальний процес, що ставить під сумнів участь режисера Міхалкова у підписанні угоди", - йдеться в повідомленні Мінкультури республіки.

Що ж вважає сам Міхалков щодо допомоги шаманів, поки невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Якутські шамани розженуть для Микити Міхалкова хмари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути