Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2018 18:02

Актор з Парижу розповів, як потрапив у "Скажене весілля"
6

"Скажене весілля" з'явиться у кіно 4 жовтня
Фото: Прес-служба
"Скажене весілля" з'явиться у кіно 4 жовтня
"Скажене весілля" з'явиться у кіно 4 жовтня
"Скажене весілля" з'явиться у кіно 4 жовтня
"Скажене весілля" з'явиться у кіно 4 жовтня

На пару днів один з київських палаців культури став будинком культури в Яблунівці, в якій готує весілля один з головних героїв нової комедії "Скажене Весілля" Василь Середюк. Його дочка повертається з-за кордону з нареченим - французьким кардіохірургом, і лише потім з'ясовується, що Франсуа афрофранцуз.

"Дуже непрості сцени поцілунків, - посміхається Поліна Василина, яка грає у фільмі Катю. , - Справа в тому, що у Джиммі грим темний, а у мене світлий і команда" Поправка по гриму "звучить після кожного дубля. А це здорово стомлює".

Поліна, за словами режисера, мало не за 10 днів французьку для ролі вивчила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійний удар - Потап і Олег Винник заспівали дуетом

"Сподіваюся, у глядача створиться таке враження, - з посмішкою відповідає актриса , - Дійсно займалася вивченням мови. Частина того, що говорю в кадрі, я навіть розумію. Головне, що вимова задовільна".

За словами перекладача Романа, який постійно знаходиться на майданчику, спочатку хотіли знайти актрису зі знанням французької, але завдання виявилося непосильним. А ось при виборі французького актора знання української мови не було вирішальним фактором.

"Ми з Джиммі деякі слова вивчаємо спочатку спотвореними, - каже Роман. - Все-таки це комедія, а не драма. Для Франсуа говорити з сильним акцентом і деякими помилками можна пробачити. Він про Україну - то дізнався лише після знайомства з Катею"

До слова, Джиммі в цьому сенсі схожий на свого героя. Зрозуміло, про Україну він знав і до зйомок "Скаженого Весілля", але не те, щоб дуже багато. Навіть запрошення пройти кастинг на головну роль спершу сприйняв, як розіграш.

"Думав, що хтось наді мною пожартував, - розповідає Джиммі Воха-Воха, який зіграв Франсуа. - Зі мною зв'язалися через соцмережі, запропонували роль, назвали кінокомпанію FILM.UA. Я почав збирати інформацію і зрозумів, що все серйозно, і я хочу взяти в цьому участь на відміну від свого героя, я не звертаю уваги на стереотипи, і намагаюся скласти власну думку про країну. Та й який тут екстрим, мені навіть стрибнути з парашутом не запропонували (за сценарієм Франсуа стрибає з парашутом), хоч я б і не відмовився (сміється) ".

Мовний бар'єр не заважає Поліні і Джиммі грати любов.

"Для справжнього кохання - мовний бар'єр не перешкода! - з награним пафосом у голосі каже Джиммі. Але через секунду з посмішкою додає: - Але, ви маєте рацію, те, що ми не завжди розуміємо один одного - іноді заважає. Але, думаю, глядач цього не помітить ".

4 жовтня комедія "Скажене Весілля" вийде в широкий прокат. Саундтрек для проекту записали Потап і Олег Винник.

Зараз ви читаєте новину «Актор з Парижу розповів, як потрапив у "Скажене весілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути