четвер, 24 липня 2008 20:14

Як Даша Астаф"єва живе в маєтку головного плейбоя Америки (ФОТО)
10

Вже кілька днів підшефна продюсера Юрія Нікітіна Даша Астаф"єва перебуває у маєтку головного плейбоя Америки - Х"ю Хеффнера.

І якщо, за словами Дар"ї, 82-річний дядько їй симпатизує, то жіночки, які його оточують, ставляться до українки по-різному.

"Х"ю дуже радий, що я приїхала в Америку. З кожним днем ми все більше часу проводимо разом. Він каже, що зробить усе, аби я не нудьгувала!", - передає Даша вісті з Америки.

У кімнаті Астаф"євої у штатах - два двоспальні ліжка, три гардеробні та дві ванни.

Але весь свій вільний час половинка групи "NikitА " проводить у маєтку Playboy Manison. Там є і зоопарк, і басейн, й ігровий будиночок, джакузі та тенісний корт, а також більярд і навіть рура.

Мовний бар"єр Даша, за останніми відомостями, подолала. Якщо хтось щось не розуміє, коли вона розмовляє англійською, у хід іде мова тіла.

Заприязнилася наша Астаф"єва і з трьома постійними пасіями Хеффнера. Найбільше до душі українка припала білявці Холлі. Разом жіночки проводять багато часу і в будинку, і в салонах краси.

А другу гьорлфренд Хеффнера, Кендру Даша навчила танцювати. Щоправда, як асоціюється танок "калинка-малинка" з Україною - лишається загадкою. Та й пісню "Зайчик" тепер знає весь Playboy Manison.

А побачивши фото Даші в образі Бетті Пейдж, Х"ю Хеффнер визнав, що вона дуже схожа на його велике кохання.

Заради справедливості треба відзначити, що у Астаф"євої і конкурентки є. Крім неї, на обкладинку січневого ювілейного номера "Playboy" пробуються п"ять американок.

Попереду у підшефної Нікітіна ще кілька зйомок, і лише потім Х"ю Хеффнер прийме рішення, хто саме з"явиться на обкладинці чоловічого глянцю, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Як Даша Астаф"єва живе в маєтку головного плейбоя Америки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути