середа, 29 грудня 2010 10:56

Абрамович уже витратив на підготовку до Нового року $ 5 млн

Абрамович уже витратив на підготовку до Нового року $ 5 млн

Російський бізнесмен Роман Абрамович вирішив відзначити Новий рік вдома, але в теплих краях. На свято, за чутками, запрошені 250 осіб серед яких будуть зірки і бізнес-еліта. На святкування, за підрахунками папараці, вже витратили близько п'яти мільйонів доларів, пише The Sun.

Зауважимо, що будинок Романа Абрамовича - це розкішний маєток на елітному карибському курорті Сент-Бартс. Цю "дачу", площею близько 300 тисяч квадратних метрів, олігарх купив торік за 90 мільйонів доларів.

Саме тут подружжя Абрамович-Жукова та їхні гості вирішили зустріти наступаючий 2011 рік. Парочка вже потурбувалась тим, аби на новорічній вечірці їхні гості не нудьгували: розважати друзів олігарха буде група Black Eyed Peas на чолі з чарівною солісткою Ферджі. Як кажуть місцеві жителі, їжу і напої олігархові завезли на "мільйони доларів".

Абрамович відправить за зірками приватний літак, який доставить учасників новорічної "ялинки" просто в тропічний рай. Гонорари учасників групи поки не розголошуються, але напевно вони не маленькі. У минулому році на Новий рік Роман Аркадійович запросив до себе в гості Бейонсе, Прінса і Гвен Стефані, на яких він витратив кругленьку суму в 4,5 мільйона доларів.

Минулий Новий рік Абрамович і Жукова, нагадаємо, зустрічали в Америці, на колорадському гірськолижному курорті Аспен, в якому є навіть відкритий каток. Там найбільш зоряними музикантами, під пісні яких танцювали Абрамович і його гості, була все та ж група Black Eyed Peas.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Абрамович уже витратив на підготовку до Нового року $ 5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути