Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2012 11:20

"Я ще хлопчик маленький" - Микита Пресняков спростував новину про своє весілля

"Я ще хлопчик маленький" - Микита Пресняков спростував новину про своє весілля
Хоча про одруження молоді люди думають Фото: vk.com

Старший син популярної співачки Крістіни Орбакайте і онук Алли Пугачової Микита Пресняков дав інтерв'ю, в якому спростував новину про майбутнє весілля, про яке нещодавно розтрубила преса. Він пояснив, що ще маленький.

Нагадаємо, нещодавно багато ЗМІ повідомляли про те, що Микита Пресняков зібрався одружуватися. Обраницею називалася його дівчина Аїда Калієва. Молоді люди познайомилися в Нью-Йорку. Микита зізнався, що в Аїді було щось особливе. Недовго думаючи, він запросив її на побачення, яке переросло в бурхливий роман і навіть зайшла мова про весілля.

Однак самі закохані спростували чутки про швидке одруження. "Весілля плануємо. В один прекрасний момент - звичайно. Дітей - так само, як і весілля, - в один прекрасний момент. Просто поки рано. Я ще хлопчик маленький. Я сам ще дитя", - зізнався Микита Пресняков.

Тим не менше, переговори про урочистість ведуться. Кохана Преснякова Аїда Калієва розповіла: "Не хочеться так - "Якщо не складеться, розлучимося". Ми розмовляємо, обговорюємо, як, що буде. Треба все-таки поступово прийти до цього, а не так відразу. Є ще час, ще не потрібно нікуди поспішати. Поки і так добре".

Закохані живуть разом і навіть завели собі вихованця. Пресняков повідомив: "Кожен рік ми відзначаємо день, коли познайомилися. Ось попередній раз літали на повітряній кулі. Я подарував Аїді собачку японської породи - шиба іну. Вона живе з нами. Ми піклуємося про неї, як про малюка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микита Пресняков зібрався одружуватися

Микита і Аїда вважають себе майже що подружжям. "У нас звичайне життя. Побут як побут, як і у всіх людей. Ми почали шукати компроміси. Тобто, припустимо, я розумів, що не влаштовує Аїду, Аїда розуміла, що може не влаштовувати мене. Знаходили золоту середину... Незначні сварки були, звичайно, - на кілька хвилин. І потім ми відразу мирилися", - розповів Микита.

Зараз ви читаєте новину «"Я ще хлопчик маленький" - Микита Пресняков спростував новину про своє весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути