середа, 14 листопада 2012 17:11

"Я була готова піти за ним на край землі" - Ніколь Кідман про Тома Круза

Актриса Ніколь Кідман знову нагадала про себе. На цей раз фото зірки прикрасило обкладинку журналу DuJour. Варто відзначити, що в цьому році Ніколь знову на піку популярності. У прокат вийшло відразу три фільми з її участю, причому критики прийняли стрічки прихильно.

Для DuJour Кідман позувала в образі романтичної дами. У супровідному інтерв'ю 45-річна знаменитість вкотре описувала своє життя з Томом Крузом і Кітом Урбаном. Судячи зі слів Ніколь, в принципі з чоловіками в житті їй щастило.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ніколь Кідман перевтілилася в Грейс Келлі

"Я була зачарована цілком і повністю. Була шалено закохана, - згадує про свої стосунки з Томом актриса. - Я була готова на все, наприклад, піти за ним на край землі. Тоді я була такою наївною і імпульсивною ... Нам здавалося, що ми живемо в своєму особливому світі для двох. Фактично ми знаходилися в якійсь залежності один від одного".

А ось що говорить Ніколь про картину "З широко закритими очима". З чуток, саме після зйомок у цій стрічці Кідман і Круз охололи одне до одного. "Це був дуже виснажливий проект, - говорить зірка. - Але в кінці роботи всі відчули, що вдалося створити щось особливе. Знаю, багато критиків вважають фільм похмурим, але мені він здається обнадійливим. Стенлі (Кубрик) вдалося підкреслити, наскільки важлива вірність у шлюбі, що шлюб - це стосунки, які стоять вище за сексуальну привабливість".

Про Кіта: "Він змінив моє життя. Кіт - чудовий, турботливий чоловік. Він дарує мені відчуття безпеки. Чесно кажучи, ми дуже не любимо розлучатися надовго".

Зараз ви читаєте новину «"Я була готова піти за ним на край землі" - Ніколь Кідман про Тома Круза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути