четвер, 11 жовтня 2012 11:08

Ніколь Кідман перевтілилася в Грейс Келлі
6

Актриса Ніколь Кідман недавно помітила, що прагне вибирати складні ролі. А інакше їй працювати нецікаво. Дійсно, останні картини зірки простими не назвеш. Вона зіграла фатальну дамочку-спокусницю у фільмі "Газетяр", а тепер взялася за роботу над роллю у фільмі "Грейс з Монако".

За чутками, режисер байопіка про легендарну Грейс Келлі Олів'є Даан заборонив повідомляти що-небудь про деталі зйомок, які ведуться у Франції. Тим не менш фотографії зі знімального майданчика вже просочилися в мережу. На знімках можна побачити Ніколь в амплуа княгині.

На жаль, в прокат картина вийде ще не скоро. Прем'єра фільму запланована на 2014 рік. Про сюжет теж відомо не дуже багато. За попередніми даними, стрічка, подібно фільму Тома Хупера "Король каже!", оповідає про те, як голлівудська діва вникала в політичні інтриги, будучи княгинею Монако.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ніколь Кідман зважилася на еротичну фотосесію

Мова йде про декілька місяців 1962 року, коли у принца Реньє III виникли розбіжності з Шарлем де Голлем щодо Монакської податкової політики. Тоді між Монако і Францією ледь не вибухнула війна. Розв'язати делікатну ситуацію вдалося якраз завдяки втручанню Грейс. Князь пішов на поступки.

Сама Ніколь поки не поширюється про те, як це - побувати в амплуа чергової жінки-легенди. Хоча в інтерв'ю Harper's Bazaar вона несподівано зізналася, що тільки нещодавно стала відчувати себе розкуто перед камерою. "Я взагалі рідко почуваюсь комфортно будь-де. Хіба що вдома".

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман перевтілилася в Грейс Келлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути