Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2012 11:54

Ніколь Кідман продала свою квартиру за $16 млн

Актриса Ніколь Кідман продала за 16 мільйонів доларів квартиру на Манхеттені, повідомила газета The Wall Street Journal.

Будівля, розташована за адресою 176 Перрі-стріт, де знаходилися апартаменти Кідман, побудована відомим американським архітектором Річардом Мейєром. Актриса купила квартиру в цьому будинку десять років тому за 6,6 мільйона доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наважитись на розлучення Кеті Холмс допомогла Ніколь Кідман

Апартаменти з гігантським холом і трьома спальнями розташовані на 12 поверсі, звідки відкривається вид на річку Гудзон і набережну Нью-Джерсі. Видання стверджує, що за вартістю квадратного метра колишнє житло Кідман встановило рекорд для респектабельної Вест-Віллідж. Ім'я покупця не відомо.

Апартаменти були придбані актрисою через рік після гучного розлучення з Томом Крузом, покупка співпала із "зоряним часом" Кідман - вона отримала "Оскар" за роль в драмі Стівена Долдрі "Годинник". Однак будинок з холом-"акваріумом" недовго служив "холостяцьким гніздом" для ікони Голлівуду - в 2005 році почався її роман з нинішнім чоловіком співаком Кейтом Урбаном. Пара в 2010 році переїхала на Одинадцяту авеню, будинок 200, де особисті автомобілі подружжя піднімаються на ліфті у власний гараж, розташований поруч з квартирою.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман продала свою квартиру за $16 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути