Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2012 09:00

Ніколь Кідман в день народження відвідала концерт Леді Гаги

Ніколь Кідман в день народження відвідала концерт Леді Гаги
Актрисі виповнилося 45 років Фото: segodnya.ua

Ніколь Кідман днями відзначила практично круглу дату - своє 45-річчя. Ніяких пишних урочистостей і багатолюдних паті. Свій день народження зірка провела без помпи і офіціозу. Для початку Ніколь з чоловіком Кітом Урбаном та батьками повечеряли в одному з грецьких ресторанів Сіднея.

Кідман виглядала чудово. Актриса посміхалася всім, включаючи папараці, і можна навіть сказати, світилася від радості. Схоже, Кіт постарався і підніс коханій дружині чудовий подарунок.

Після вечері зоряна пара вирушила розважитися на концерт Леді Гаги. Зараз співачка гастролює по Зеленому континенту і днями виступала в столиці Австралії. Одним словом, особисте свято актриса відзначила весело і без зайвого клопоту.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ніколь Кідман не вдягла бюстгальтер на червону доріжку в Каннах

Як нагадують таблоїди, 45-річчя Ніколь відкриває низку сімейних урочистостей подружжя Кідман-Урбан. 25 червня пара відзначить шосту річницю з дня весілля, а 7 липня влаштує вечірку з нагоди чотириріччя їхнього первістка Сандей. На сьогоднішній день подружжя виховує двох доньок: крім Сандей у них підростає півторарічна Фейт.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман в день народження відвідала концерт Леді Гаги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути