понеділок, 26 квітня 2021 19:01

7 дітей, численні зради та довготривалі розлучення – які зіркові пари розірвали стосунки після 20 спільних років
5

Співак Михайло Хома, який має сценічний псевдонім Dzidzio, повідомив про те, що розлучається з дружиною Ярославою. Їхній роман тривав близько 20 років, сім з яких пара провела в шлюбі.

"Тема складна. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Тому ми лише хочемо це зробити гарно, красиво. Ми це ухвалили тверезо, розумно, обдумували і зрозуміли, що це буде найкраще", – зауважив співак.

Які ще зіркові пари розлучилися після багатьох років разом, підготувала Gazeta.ua.

Головна редакторка американського Vogue Анна Вінтур розлучилася з мільйонером-інвестором Шелбі Брайаном. Про їхній розрив стало відомо в жовтні торік. Разом пара була понад 20 років, 16 з яких - у шлюбі.

Михайло Хома розлучається з дружиною Ярославою після 20 років стосунків
Фото: instagram.com/slavia_official
Головна редакторка американського Vogue Анна Вінтур розлучилася з мільйонером-інвестором Шелбі Брайаном після 20 років стосунків
Шлюб американського актора, бодібілдера і бізнесмена Арнольда Шварценеґґера та журналістки Марії Шрайвер тривав понад 25 років. На фото - Шварценеґґер (праворуч) і Шрайвер (посередині) разом з дітьми
Актор і режисер Мел Гібсон та медсестра Робін Мур одружилися 1980-го, а розірвали стосунки 2009 року
Голлівудський актор Юен МакГрегор та Ів Мавракіс прожили в шлюбі 22 роки та разом виховували чотирьох доньок

Розлучення голлівудського актора Юена МакГрегора з Ів Мавракіс тривало близько двох років. Вони прожили в шлюбі 22 роки та разом виховували чотирьох доньок: Клару Матильду, Естер Роуз, Джаміян та Анук.

Офіційно розірвати стосунки подружжю вдалося влітку 2020-го. Колишня пара не могла дійти згоди щодо майнових, фінансових та питань опіки над дітьми.

Шлюб американського актора, бодібілдера і бізнесмена Арнольда Шварценеґґера та журналістки Марії Шрайвер тривав понад 25 років. За цей час у них народилося четверо дітей: Кетрін, Крістіна, Патрік і Крістофер.

Згодом знаменитість зізнався, що протягом усього сімейного життя зраджував дружину. Шрайвер подала документи на розлучення після того, як пара відзначила срібне весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любов пройшла: 5 зіркових пар, які лишилися друзями після розлучення

Актор і режисер Мел Гібсон та медсестра Робін Мур одружилися 1980-го. Пара разом виховувала семеро дітей: Ханну, Едварда, Крістіана, Віллі, Луї, Майло і Томмі. Зіркове подружжя було разом близько 29 років. 2009 року стало відомо про те, що Гібсон розірвав стосунки та пішов від дружини до російської піаністки Оксани Григор'євої.

Британська співачка Адель близько 2 років тому розірвала стосунки з чоловіком Саймоном Конецьким. Але тільки нещодавно колишня пара змогла домовитися про офіційне розлучення. Скандальні шлюборозлучні процеси зірок затягувалися через те, що експодружжя домовлялися щодо опіки над дітьми та розділяли майно.

Зараз ви читаєте новину «7 дітей, численні зради та довготривалі розлучення – які зіркові пари розірвали стосунки після 20 спільних років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути