Ексклюзиви
вівторок, 29 грудня 2020 18:05

6 зіркових пар, які вирішили одружитись у 2020-му
6

Попри складний 2020 рік, весілля в Україні відбувались без помітних складнощів.

Зірки українського шоу-бізнесу не стали винятками і одружувались в різні способи, пристосовуючись до карантинних вимог, або ні.

Gazeta.ua розповідає про знаменитостей, які вирішили піти під вінець у 2020-му.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний гороскоп на 2021 рік: кому світить заміжжя та поповнення у родині

Віктор Павлік на Катерина Реп'яхова

Український співак 54-річний Віктор Павлік 29 травня 2020 року одружився втретє. Обраницею стала Катерина Реп'яхова, з якою зустрічався 4 роки. Дівчина концертна директорка, їй 25 років.

Пара почала зустрічатись у 2016-му, коли артист ще був одружений з Ларисою Созаєвою. У 2019 році пара розлучилась. Віктор Павлік освідчився новій обраниці.

Вони розписалися в одному з київських РАЦСів. Гучне святкування закохані планували на 10 червня. Але карантин зруйнував їхні плани і гуляння перенесли на середину серпня.

Автор: Instagram Катерина Репяхова
  Третьою дружиною Віктора Павліка стала Катерина Реп'яхова
Третьою дружиною Віктора Павліка стала Катерина Реп'яхова

На початку місяця після дворічної боротьби з саркомою хребців помер 21-річний син музиканта Павло Павлік. Молоде подружжя скасувало урочистості.

Четверте одруження Григорія Чапкіса

90-річний хореограф і танцівник Григорій Чапкіс у 2020 році одружився вчетверте на 38-річній жінці. Її імені не називає, але каже, що познайомився з нею у ювелірному магазині абсолютно випадково.

Зізнається, що про нього давно ніхто не дбав так, як вона. Після знайомства у пари почались стосунки.

"2020 рік зіграв головну роль в історії мого життя. По-перше, я відсвяткував 90-річчя і моє життя відновилося, я одружився цього року. І придбав квартиру. Я намагаюся бути гідним тієї жінки, яка присвятила мені свої роки на заході мого життя", – каже хореограф.

Автор: instagram.com/gregory_chapkis
  90-річний Григорій Чапкіс одружився вчетверте
90-річний Григорій Чапкіс одружився вчетверте

Григорій Чапкіс був тричі одружений. Разом зі своїми двома дітьми та онуками заснував цілий світовий танцювальний бренд – "Чапкіс-Денс". Старша донька Лілія керує балетною школою в Італії, а син Грегор – у Сан-Франциско. Онучка Анна стала італійською кінозіркою та моделлю, а молодша, Вікторія, має свою школу танців.

MamaRika та Сергій Середа

Українська співачка 31-річна Настя Кочетова з псевдонімом MamaRika наприкінці лютого-початку березня 2020-го вийшла заміж. Її обранцем став одноліток, актор та капітан команди КВН "Одеські манси" Сергій Середа.

Освідчення відбулось два роки тому. У 2020-му церемонія була таємною на на безлюдному пляжі острова Панган в Таїланді. Згодом артистка зізналась у всьому в соцмережах.

"Ми вирішили сховатися від усіх та втекти на острів. Це було принципово важливо для того, щоб нас ніщо не відволікало і ми належали тільки одне одному", - пояснила MamaRika.

Автор: Facebook Сергей Середа
  MamaRika і Сергій Середа одружились на острові таємно
MamaRika і Сергій Середа одружились на острові таємно

На свято наречена одягнула мереживну сукню в стилі бохо від італійського бренду Tina Valerdi. Сергій середа обрав легкий лляний костюм. Вони провели церемонію і обмінялися клятвами вічного кохання, стоячи босоніж на білосніжному піску на березі Сіамської затоки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 рік сприяє міцним шлюбам – астролог назвала найбільш вдалі дати

Володимир Остапчук та Христина Горняк

15 жовтня 2020 року вдруге одружився телеведучий 36-річний Володимир Остапчук. Він розписався у Рацсі без гостей з юристкою Христиною Горняк.

Урочиста церемонія відбулася у ресторані в заміському комплексі у селі Вишеньки біля Києва. Під час свята наречена змінила три весільні сукні.

Пара познайомилась у серпні 2019 року на весіллі, де Володимир працював ведучим. Наступного разу зустрілись під час зйомок шоу "Танці з зірками", в якому ведучий тоді брав участь.

Автор: instagram.com/olga_telpis
  Володимир Остапчук та Христина Горняк для церемонії обрали ресторан біля Києва
Володимир Остапчук та Христина Горняк для церемонії обрали ресторан біля Києва

Зустрічатись почали у вересні минулого року, а з травня 2020-го - жити разом.

Нещодавно Володимир Остапчук також розлучився з Оленою Войченко, з якою виховує двох дітей.

Анатолій Пашинін та Леся Заседенець

Наприкінці жовтня 2020-го вперше одружився актор 42-річний Анатолій Пашинін, який воював за Україну на Донбасі. Обраницею стала 44-річна Леся Задесенець, юристка в одній з кінокомпаній.

"Радість і гордість переповнюють мене! Моя божественна Леся, надавши мені високу честь, прийняла моє освідчення і стала моєю дружиною! Ще разів сімсот написав би моя! Україно, за щедру нагороду, дякую!", - написав Пашинін в соцмережах.

Автор: facebook.com/lesya.zadesenets
  Вперше під вінець Анатолій Пашинін пішов з Лесею Заседенець
Вперше під вінець Анатолій Пашинін пішов з Лесею Заседенець

Актор відомий за фільмами "Грозові ворота", "Адмірал", "Втеча", "Ми з майбутнього" та багатьма іншими.

У березні 2014 року Анатолій Пашинін повернувся з Росії до України, в Запоріжжя. Тоді ж, виголивши чуба по-січовому, записав на острові Хортиця звернення до росіян, в якому намагався пояснити, що українці ведуть справедливу боротьбу за волю і не є фашистами.

Антін Мухарський та Єлизавета Бельська

Восени 2020-го 52-річний актор та письменник Антін Мухарський одружився з Єлизаветою Бельською. Його обраниця на 20 років молодша, займається мистецтвознавством.
Пара познайомилась в 2011 році. Почали зустрічатись з 2014-го. Актор запевняє, що кохана допомогла йому впоратися з депресією після скандального розлучення з колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою.

За його словами, вони кілька років тому повінчалися в Україні, а розписалися в Туреччині цього року.

"Насправді наш шлюб укладався на небесах. Тому що ми перше, що зробили — обвінчались. А тільки в цьому році офіційно стали чоловіком і дружиною", - сказав артист.
Дітей подружжя не планує, хоче присвятити життя одне одному.

Автор: facebook.com/AntinMykharskyi
  Антін Мухарський одружився з Єлизаветою Бельською, яка молодша на 20 років
Антін Мухарський одружився з Єлизаветою Бельською, яка молодша на 20 років

"Мені не потрібні діти для щастя. Ми такі мандрівні українські художники, яким хочеться бути разом, влаштовувати якісь романтичні подорожі, пригоди, гастролі закордонні. І дійсно присвячувати весь час одне одному", - заявив Мухарський.

Відома співачка Анна Седокова і її коханий, баскетболіст Яніс Тімма, таємно одружилися. Знімками з весілля вони поділилися в соцмережах. Пара пішла під вінець 6 вересня і не збиралася афішувати подію. На церемонії були присутні тільки діти артистки - дочка Аліна і син Гектор. На відео, яке запостила дівчинка, молодята ніжно цілуються. Також можна розглянути розкішне плаття Седокової з довгою фатою.

Зараз ви читаєте новину «6 зіркових пар, які вирішили одружитись у 2020-му». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути