неділя, 27 грудня 2020 10:20

Любовний гороскоп на 2021 рік: кому світить заміжжя та поповнення у родині

Любовний гороскоп на 2021 рік: кому світить заміжжя та поповнення у родині
Це вдалий час для весілля і возз'єднання родини. Миритимуться сім'ї, які багато років ворогують. Фото: pixabay.com

2021 рік - час відкриттів. Іншими очима глянете на своїх коханих та родичів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це час великих змін, - говорить астрологиня. – Батьки переглянуть свій підхід до виховання малечі. Менше конфліктів спалахуватиме через навчання. Діти відчують свободу вибору, зрозуміють, що від здобутих ними знань залежить їхнє майбутнє. Багато хто захоче довідатися про своє коріння. Популярним стане дослідження родоводу. Дізнавшись про своє минуле люди краще розумітимуть, якого майбутнього вони бажають. Це вдалий час для весілля і возз'єднання родини. Миритимуться сім'ї, які багато років ворогують. Ближчими ставатимуть подружжя, які довго живуть у шлюбі. Заміжжя цього року світить Терезам і Козерогам. На поповнення у родині слід чекати Близнюкам, Левам і Дівам".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не заводьте службових романів, якщо не хочете втратити роботу. Це рік випробування для шлюбу. Не дозволяйте втручатися родичам.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Дорослі діти захочуть жити окремо і познайомити вас зі своїми половинками. Нагадають про себе друзі, про яких не чули роками. Запросіть їх у гості. Ставтеся до коханих із повагою. Дружба й готовність іти на компроміс допоможуть зберегти шлюб.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Підтримки потребуватимуть батьки. У вашому оточенні дехто віддалиться, а хтось із друзів стане ближчим. Знайомитиметесь багато, але у тривалі стосунки це не переросте. Подружжя, які довго не могли завагітніти, стануть батьками. Це гарний рік для народження дітей.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не дозволяйте коханим маніпулювати вами. Прислухайтеся до їхніх бажань, але не забувайте про власні. Самотні Раки знайдуть пару. Але для одруження краще підійде 2022 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Скорпіона на 2021 рік: коли краще шукати нове житло

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будете популярні серед представників протилежної статі. Знайомтеся, ходіть на побачення. Не докучайте батькам і дітям надмірним піклуванням. Вони хочуть свободи.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

На початку року дізнаєтеся про вагітність. Народжуватимуться бажані й люблячі малюки. Якщо працюєте тренером чи вчителем, чужі діти багато чому навчать.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Самотні знайдуть свою половинку. Ближчими стануть подружжя, які давно у шлюбі. Вашої розради потребують брати й сестри.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Більше часу проводьте з близькими. Разом подумайте над розширенням житла. Шукайте новий дім чи квартиру. Сімейний статус змінюватимуть друзі. Готуйтеся гуляти на весіллі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Це вдалий час для заміжжя. Щастя прийде у ваш дім. Не відпускайте тих, кого любите. Навіть думки про розлучення викликатимуть розпач. Відганяйте від себе підозри і тривогу. Кохані вірні вам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Стрільця на 2021 рік: як повернути у своє життя успіх і гроші

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Звільніть дім від старих речей. Це допоможе оновити простір і почуватися здоровішими. Восени на вас чекає особлива зустріч. Знайомство в інтернеті стане початком бурхливого роману. Ідіть до шлюбу, плануйте поповнення в родині.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Прислухайтеся до дітей. Їхніми устами говоритиме істина. Діти потраплятимуть у неприємності. Їхню дивну поведінку сприймайте як сигнал тривоги.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Розрадять найрідніші. Серед нових знайомих траплятимуться підлі й заздрісні. Заводити нові романи небезпечно. Бракуватиме часу на розваги. Хоча б годину на день присвячуйте собі. Весна та початок літа - час подарунків. Почнуть здійснюватися мрії.

Астролог розповіла, яким знакам щаститиме найбільше у 2021 році і зробила неочікуваний прогноз.

Зараз ви читаєте новину «Любовний гороскоп на 2021 рік: кому світить заміжжя та поповнення у родині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути