вівторок, 14 листопада 2017 12:46

50-річна Ніколь Кідман блищала у сукні зі сміливим декольте
30

Фото: Reuters

У Нью-Йорку пройшла церемонія вручення нагород журналу Glamour "Жінка року". Серед запрошених була і Ніколь Кідман з Кітом Урбаном. 50-річна Ніколь обрала сукню з глибоким декольте і яскравою аплікацією.

На церемонію модель Джіджі Хадід (одна з лауреаток цього року) приїхала в компанії найближчих людей - сестри Белли, брата Анвара і матері Іоланди Фостер.

Джіджі стала моделлю року за версією видання і отримала нагороду з рук Серени Вільямс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня дружина Джонні Деппа похвалилася фігурою на прем'єрі "Ліги справедливості"

"Джіджі ламає кордони, створюючи нові. Для росту необхідно думати інакше, приносити жертви. І вона це прекрасно розуміє.

З моменту її дебюту на подіумі пройшло всього три роки, а вона вже встигла досягти неймовірних висот: її фото на всіх обкладинках глянцевих журналів по всьому світу, вона бере участь у всіх топових показах, Томмі Хілфігер запросив її розробити разом з ним лінійку одягу ", - вимовила зі сцени Вільямс.

Подякувавши Серені і організаторам премії за нагороду, Джіджі звернулася до молодих жінок:

"Якщо ви не відчуваєте себе сильними кожен день, не переживайте через це. Це нормально. Всього за одну секунду можуть статися події, які змінять хід вашого дня, тижня ... всього життя", - каже Діджі.

Батько ж моделі Мохаммед Хадід не зміг бути присутнім на заході, але спостерігав за ним в режимі он-лайн, ділячись з фолловерами в Instagram фотографіями дочки і своїми емоціями.

"Це була ніч Джіджі. Жінка року. Шалено пишаюся своєю дитиною. Вітаю тебе, Джіджі. Моя дочка. Вся сім'я пишається тобою!", - підписав він знімок Джіджі, яка тримає в руках нагороду.

Серена Вільямс стала матір'ю всього два місяці тому, але вже перебуває у відмінній формі.

36-річна знаменитість позувала перед фотографами в чорній міні-сукні Versace, що вигідно підкреслює її фігуру. Завершити образ Серени допомогли спокійні прикраси і ефектна зачіска.

Цього року нагороди Серена Вільямс не удостоїлася, але на сцену вона все-таки піднялася: спортсменка вручила приз Джіджі Хадід в номінації Supernova.

"Джіджі, ти одна з небагатьох на цій планеті, кому б я довірила свою дитину на ніч", - сказала зі сцени Вільямс.

Зараз ви читаєте новину «50-річна Ніколь Кідман блищала у сукні зі сміливим декольте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути