Ексклюзиви
четвер, 28 квітня 2011 13:25

У Лондоні пройшла генеральна репетиція весілля принца Вільяма
15

Напередодні в центрі Лондона пройшла генеральна репетиція весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Рано вранці, ще затемна, підрозділи королівської гвардії та всіх трьох родів військ зібралися в центрі столиці, а на світанку пройшли парадним строєм від Букінгемського палацу до Вестмінстерського абатства і назад. Їх супроводжували карети і автомобіль Rolls Royce, в якому наречена, можливо, прибуде на церемонію зі своїм батьком.

Під час репетиції офіцери перевіряли чіткість проходження парадних колон, а також розстановки підрозділів, яким належить вишикуватися між парламентом та Вестмінстерським абатством. На думку спостерігачів, репетиція пройшла без збоїв, елементи параду були відпрацьовані навіть з невеликим випередженням графіка.

Як пише преса, теоретично існує як мінімум чотири загрози: теракт ісламських терористів, дії північноірландських католиків, акції груп молодих анархістів і, нарешті, акція з боку маніяка-одинака.

Одночасно в ніч на середу закрилося для відвідування королівське Вестмінстерське абатство. У свою чергу, влада готує посилені заходи безпеки, але, мабуть, навіть п'яти тисяч поліцейських і офіцерів спецслужб буде недостатньо, тому громадян закликають надавати їм усіляке сприяння.

Нагадаємо, що на саму церемонію у Вестмінстерському абатстві запрошені 1,9 тисячі гостей. З них приблизно 650 потраплять на святковий обід, який відразу після служби буде влаштований у Букінгемському палаці від імені королеви Єлизавети. Нарешті, 300 обраних стануть гостями вечірнього прийому в Букінгемському палаці, який влаштовує принц Уельський Чарльз.

Між тим, самі винуватці урочистості, принц Вільям і Кетрін Міддлтон, проведуть сьогоднішній день майже в повній самотності. Подейкують, наречена зараз знаходиться на межі нервового зриву, але рідні впевнені, що все обійдеться.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні пройшла генеральна репетиція весілля принца Вільяма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути